Στο Δικαστικό Συμβούλιο υπό άκρα μυστικότητα ο Παπακωνσταντίνου

papakonstantinou

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου και τα τρία συγγενικά του πρόσωπα, πήγαν στο πενταμελές Δικαστικό Συμβούλιο του Ειδικού Δικαστηρίου έδωσαν διευκρινίσεις για την περιβόητη λίστα Λαγκάρντ χωρίς ωστόσο να προσθέσουν νέα στοιχεία.

Συγκεκριμένα οι εμπλεκόμενοι ζήτησαν από το Δικαστικό Συμβούλιο να παρέχουν διευκρινίσεις για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, Το αίτημα έγινε δεκτό. Με πλήρη μυστικότητα προσήλθε ενώπιον όλων των μελών του Δικαστικού Συμβουλίου ο κ. Παπακωνσταντίνου και τα ξαδέλφια του, Ελένη Παπακωνσταντίνου, ο σύζυγός της, Συμεών Σικιαρίδης, και ο Ανδρέας Ρωσσώνης (σύζυγος της εξαδέλφης του πρώην υπουργού, Μαρίνας).

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά την παραμονή τους στο Δικαστικό Συμβούλιο, επανέλαβαν τα όσα μέχρι σήμερα έχουν υποστηρίξει, χωρίς να προστεθεί κάποιο νέο συγκλονιστικό στοιχείο στην όλη υπόθεση.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών απέδωσε την εμπλοκή του σε πολιτικές σκοπιμότητες και επανέλαβε τον ισχυρισμό του ότι στοχοποιήθηκε, επειδή έβαλε τη χώρα στο Μνημόνιο.

Κάτι ανάλογο είχε ισχυριστεί και ενώπιον της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής, τονίζοντας, τότε, ότι «η λίστα αλλοιώθηκε, αλλά όχι από εμένα».

.paraskhnio.gr