Στο 1ο Πανελλήνιο Διασυλλογικό τουρνουά ο ΑΣ Τζούντο Αίαντας Τρικάλων

11 2015 229 720 x 540

Στο 1ο Πανελλήνιο Διασυλλογικό τουρνουά που διοργάνωσε ο Πανειπηρωτικός Σύλλογος Τζούντο στο Καλπάκι Ιωαννίνων το Σάββατο 05 Δεκεμβρίου 2015, βρέθηκε ο ΑΣ Τζούντο Αίαντας Τρικάλων.
Στη διοργάνωση πήραν μέρος περίπου 350 αθλητές οι οποίοι έφτασαν στην Ήπειρο από όλη την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα από τον Αίαντα Τρικάλων συμμετείχαν στις κατηγορίες Junior οι παρακάτω αθλητές, οι οποίοι έκαναν ισάριθμες επιτυχίες :

Παπαβασιλείου Ηλίας -30κιλά χρυσό μετάλλιο
Κίσσας Κων/νος -33 κιλά ασημένιο μετάλλιο
Κακαράτζα Ευαγγελία -33 κιλά χάλκινο μετάλλιο
Μπαούση Ασημίνα 48+ κιλά χάλκινο μετάλλιο

Και στην κατηγορία Παίδων Β

Τσιγαρίδας Βασίλης -60κιλά χρυσό μετάλλιο.

«Ήταν μια πάρα πολύ καλή διοργάνωση και σαν σύλλογος κάναμε πολύ καλή εμφάνιση και αφήσαμε τις καλύτερες εντυπώσεις. Όλοι οι αθλητές έδωσαν μάχες στο τατάμι κυριολεκτικά, και προσπάθησαν για το καλύτερο. Άλλη μια εμπειρία , άλλο ένα μετάλλιο για κάθε έναν από αυτούς και προχωράμε για τη νέα χρονιά, όπου αρκετοί θα αλλάξουν αγωνιστική κατηγορία και θα έρθουν αντιμέτωποι με νέες υποχρεώσεις αλλά και εμπειρίες. Συγχαρητήρια λοιπόν στους αθλητές για την επίδοσή τους αλλά και το αθλητικό τους ήθος , ευχαριστώ τους γονείς και μπράβο για την στήριξη στα παιδιά τους και στην ομάδα. Συγχαρητήρια επίσης στους συναδέλφους του διοργανωτή συλλόγου για την άρτια οργάνωση σε ένα τόπο αξεπέραστης ομορφιάς αλλά και ιστορικής σημασίας»

12316406 93107

11 2015 386 540 x 720

Για τον ΑΣ ΤΖΟΥΝΤΟ ΑΙΑΝΤΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Τασίκας Ιωάννης
Καθηγητής Φυσικής Αγωγής
Προπονητής JUDO

.