Στις πληγείσες περιοχές της Κρήνης ο Χρήστος Σιμορέλης

Στην περιοχή της Κρήνης του Δήμου Φαρκαδόνας βρέθηκε σήμερα, Τρίτη 9 Απριλίου 2019, ο Βουλευτής Τρικάλων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α κ. Χρήστος Σιμορέλης,για νακάνει αυτοψία σε καλλιεργούμενες εκτάσεις που υπέστησαν ζημιές από τη χθεσινή χαλαζόπτωση και τη νεροποντή.

Ο Βουλευτής ενημερώθηκε αναλυτικά για την εικόνα που άφησαν τα καιρικά φαινόμενα από τον Αντιδήμαρχο Φαρκαδόνας κ Κώστα Θωμά, τον αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΦ και δημοτικό σύμβουλο Φαρκαδόνας κ. Δημήτριο Χαλκιά,τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Κρήνης κ. Δημήτριο Αναγώστου,τον Γεωπόνο του Δήμου Φαρκαδόνας κ. Ηλία Σβανά και κατοίκους της περιοχής. Στη συνέχειαμετέβη στην πληγείσα περιοχή για να διαπιστώσει και επιτόπου την έκταση των ζημιών.Πρόκειται κυρίως για καλλιέργειες καλαμποκιού και οπωρώνες.

Ακολούθως ο κ. Σιμορέλης, αφού εξέφρασε την συμπαράσταση του προς τους αγρότες, είχε επικοινωνία με τον προϊστάμενο του ΕΛΓΑ Θεσσαλίας κ. Μιχάλη Λιόντο. Ο Βουλευτής ζήτησε να υπάρξει άμεση κινητοποίησητης υπηρεσίας, να επισκεφτεί ο ΕΛΓΑ την περιοχή για μια πρώτη εκτίμηση της ζημιάς και να δοθούνκατάλληλες οδηγίες για την πορεία των καλλιεργειών που επλήγησανΟ κ. Λιόντοςαπό την πλευρά του δήλωσε, ότι αύριο κιόλας θα βρίσκεται στην περιοχή για να λάβει γνώση της κατάστασης ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες.