Στις κάλπες ο ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων

 

 

 

syriza_ypocifioi

 

 

 

 

 

Τους αντιπροσώπους του στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΕΜ αναδεικνύει την  Κυριακή 25 Νοεμβρίου ο ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων.

Η εκλογική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ (Βύρωνος 9, 4ος όροφος) από τις 9.00 το πρωί μέχρι και τις 8.00 το βράδυ, ενώ δικαίωμα ψήφου έχουν τα οργανωμένα μέλη του, οι εγγραφές των οποίων συνεχίζονται και κατά την ημέρα της ψηφοφορίας.

Η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη είναι μια κορυφαία και καθοριστικής σημασίας πολιτική διαδικασία, για τη νέα πορεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στο πολιτικό σκηνικό της χώρας, καθώς το τριήμερο της Συνδιάσκεψης (30 Νοεμβρίου, 1 και 2 Δεκεμβρίου, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας) θα αποτελέσει το πρώτο, αποφασιστικό βήμα για την μετάβαση σε ενιαίο πολιτικό φορέα και τη διαμόρφωση της φυσιογνωμίας του νέου κόμματος της Αριστεράς, μετά το δημόσιο ανοιχτό διάλογο με την κοινωνία, που πραγματοποίησαν οι κατά τόπους οργανώσεις σε όλη τη Ελλάδα.

Στο πλαίσιο αυτό, ο ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων καλεί τα μέλη του να λάβουν μέρος στη διαδικασία εκλογής αντιπροσώπων για την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη.

Επιδιώκουμε να φτιάξουμε:
-Έναν πολιτικό φορέα ανοικτό σε όλο το δημιουργικό και αγωνιστικό δυναμικό της κοινωνίας.
-Έναν πολιτικό φορέα που θα επιδιώκει την κοινή δράση και την συμπαράταξη της Αριστεράς και όλων των προοδευτικών και δημοκρατικών πολιτών.
-Έναν φορέα που θα συμμετέχει σε όλα τα κοινωνικά κινήματα χωρίς ηγεμονισμούς και χωρίς καμία διάθεση χειραγώγησης. Ανοιχτό στην παραγωγή ιδεών, στις πρωτοβουλίες και την αυτοοργάνωση.
-Έναν φορέα δημοκρατικό.
-Έναν φορέα που θα λειτουργεί συλλογικά και θα λαμβάνει αποφάσεις πάντα δημοκρατικά.
-Έναν φορέα κοινωνικά γειωμένο, ταξικά προσανατολισμένο στις δυνάμεις του εργατικού και λαϊκού κινήματος, στα νέα μεγάλα κοινωνικά κινήματα.
-Έναν φορέα που θα αναλάβει τη βαριά ιστορική ευθύνη να επαναθεμελιώσει τη κοινωνική δικαιοσύνη, να ξαναχτίσει την Ελλάδα, να ανοίξει δρόμους για τον κοινωνικό μετασχηματισμό, γι’ αυτό που εμείς ονομάζουμε τον σοσιαλισμό του 21ου αιώνα.

 

Οι υποψήφιοι αντιπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων για την Πανελλαδική Συνδιάσκεψη είναι οι:

 

Αλεξανδρή Σοφία

Βόπη Ελένη

Γάτσιου Βασιλική

Γρατσάνης Αθανάσιος

Ζώης Βασίλειος

Καπέλας Δημήτριος

Κομπόλια-Λουλέ Αγγελική(Αγγέλα)

Λουλές Γεώργιος

Μάμαλης Γεώργιος

Μπέης Ιωάννης

Νταούλας Σταύρος

Παπαδόπουλος Αθανάσιος

Παπαθανασίου Δημήτριος

Παπαθανασίου Εύη

Πούλιος Χρήστος

Πρινάρη Βασιλική(Βίκυ)

Σαλιάχη Νικολέτα

Σαμπανίκος Ιωάννης

Σαριγγαλάς Δημήτριος

Σιμορέλης Χρήστος

Σίμος Ιωάννης

Τσίνα Ασπασία

Τσουκαρέλης Σωτήριος

Φλιούκας Παναγιώτης

Φώλια Στέλλα

Χριστόπουλος Ιωάννης