Στις εγκαταστάσεις της ΚΟΜΔΕ ο Χρήστος Μιχαλάκης

_002

Στις εγκαταστάσεις της ΚΟΜΔΕ όπου βρίσκεται ο μηχανολογικός εξοπλισμός της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, βρέθηκε την Παρασκευή 11-11-2011, ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης, λόγω του κύματος κακοκαιρίας που πλήττει το Νομό, με τα πρώτα χιόνια να έχουν ήδη πέσει στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές των Τρικάλων.

Συνομίλησε με το προσωπικό προκειμένου να υπάρξει η καλύτερη δυνατή οργάνωση και να αντιμετωπιστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα όποια προβλήματα προκύψουν το επόμενο τριήμερο στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και διαπίστωσε την ετοιμότητα των μηχανημάτων και του προσωπικού.

Σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων τόνισε « βρισκόμαστε εδώ προκειμένου να αντιμετωπίσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το κύμα κακοκαιρίας και να μην υπάρξουν προβλήματα στο οδικό δίκτυο. Όλα τα μηχανήματα και το ανθρώπινο δυναμικό είναι επί ποδός, είμαστε σε επιφυλακή και πιστεύω ότι δεν θα αντιμετωπίσουμε προβλήματα. Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας έχει δώσει σαφείς οδηγίες σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες να είναι σε ετοιμότητα για να μην υπάρξουν προβλήματα».

Παράλληλα ο κ. Μιχαλάκης λόγω του ότι το επόμενο χρονικό διάστημα το οδικό δίκτυο των Τρικάλων θα επιβαρυνθεί και με τη διέλευση βαρέων οχημάτων λόγω της απαγόρευσης της κυκλοφορίας στα Τέμπη, συνιστά στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες και υποδείξεις των ανδρών της Τροχαίας και να κάνουν χρήση των αντιολισθητικών αλυσίδων όπου αυτές χρειάζονται.