Στις 5 Ιουλίου 2015 το αντάμωμα Aργιθεατών

argitheates 5

Η προσωρινή Διοίκηση της ΠΟΑΣ συναντήθηκε στα γραφεία του συλλόγου Αργιθεατών Μουζακίου το Σάββατο 20 Ιουνίου 2015 προκειμένου να συζητήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για την διοργάνωση του Ανταμώματος 2015,το οποίο θα πραγματοποιηθεί την πρώτη Κυριακή του Ιουλίου στον Άγιο Νικόλαο βλασίου ,όπως κάθε χρόνο, φέτος 5 Ιουλίου 2015 και ώρα έναρξης 11:00. Φέτος για πρώτη φορά η διοργάνωση γίνεται από το δευτεροβάθμιο και νεοίδρυθέν όργανο των Αργιθεάτικων Συλλόγων, ήτοι την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αργιθεάτικων Συλλόγων.

Η επιτροπή Ανταμώματος αποτελούμενη από τους Συλλόγους Αργιθεατών ν. Λάρισας,ν.Τρικάλων και Μουζακίου, έχοντας προετοιμάσει όλα όσα απαιτούνται για την κορυφαία εκδήλωση των Αργιθεατών ενημέρωσε την διοίκηση και αποφασίστηκε ότι στο Αντάμωμα και φέτος θα προσφερθεί δωρεάν φαγητό στους παρευρισκόμενους,θα συμμετάσχουν τα χορευτικά συγκροτήματα των Συλλόγων και θα διασκεδάσει ο κόσμος παραδοσιακά και Αργιθεάτικα με τους Αργιθεάτες μουσικούς που θα παρευρεθούν την ημέρα του ανταμώματος αφιλοκερδώς, όπως πράττουν τα τελευταία χρόνια.

Η Π.Ο.Α.Σ. καλεί όλους τους Αργιθεάτες και φίλους να συμμετάσχουν στην όμορφη αυτή διοργάνωση κα να απολαύσουμε όλοι μαζί τις ομορφιές της Αργιθέας κα την φιλοξενία των Αργιθεατών και να διασκεδάσουμε όλοι μαζί με την παράδοσή μας.

Στην φετεινή διοργάνωση αρωγοί είναι ο Δήμος Αργιθέας, η Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας και η Ιερά Μητρόπολις Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφαρσάλων.

.