Στην Θεσσαλονίκη ο «Αθλητικός Σύλλογος Τρικάλων Εύαθλοι»

 

Στη Θεσσαλονίκη θα ταξιδέψει την  Παρασκευή 5 και το Σάββατο 6  Ιανουαρίου  ο «ΑΣΤ ΕΥΑΘΛΟΙ» όπου θα βρεθούν οι καλύτερες αθλήτριες Cheerleading  της χώρας !

Συγκεκριμένα το ΔΑΚ Καλαμαριάς θα φιλοξενηθεί το 1ο Κύπελλο Ελλάδος στο Cheerleading το Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 12:00.

Ομάδες από όλη την Ελλάδα θα κληθούν να διαγωνιστούν στο Free Style Pom, το Cheer Hip Hop και to Cheer Jazz με στόχο την ανάδειξη του Κυπελλούχου Ελλάδος. Επιπλέον θα προκύψει και ο τίτλος της καλύτερης αθλήτριας cheerleading  (Cheerleader of the Year) στην σόλο κατηγορία Free Style Pom.

Παράλληλα την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018, θα πραγματοποιηθεί αθλητικό CAMP εκμάθησης χορογραφιών από Διεθνείς προπονητές και χορογράφους στην κεντρική σάλα του γηπέδου, ταυτόχρονα για  όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες, σύμφωνα με τις αντίστοιχες ηλικιακές τους κατηγορίες.

Με στόχο την προώθηση του αθλήματος στην Βόρεια Ελλάδα, στις 4 Ιανουαρίου 2018 στις 19.30 οι καλύτερες αθλήτριες cheerleading της Ελλάδος θα βρεθούν στον Αστερόκοσμο,  ενώ την επόμενη μέρα, Παρασκευή 5 Ιανουαρίου, την ίδια ώρα, θα κάνουν μία… έκπληξη σε κεντρικό σημείο της πόλης.

Το Κύπελλο, που διοργανώνεται από την Ελληνική Ομοσπονδία Cheerleading και από τον Αθλητικό Σύλλογο Νηρηίδες Θεσσαλονίκης, θα κρίνουν Διεθνείς και Έλληνες Κριτές και Κυπελλούχοι Ελλάδος θα αναδειχθούν οι ομάδες με την μεγαλύτερη βαθμολογία σε εκτέλεση ανά ηλικιακή κατηγορία και είδος αθλήματος.

Η αποστολή του «ΑΣΤ ΕΥΑΘΛΟΙ»  απαρτίζεται από τις αθλήτριες:

Αμπράζη Μιρέλα

Δεληλίγκα Δέσποινα

Ζούζουλα Ευδοξία

Μπαρτζιώκα Χριστίνα

Τσεν Σίσσυ

Υπεύθυνες προπονήτριες: Πεταράκη Γιούλια, Μυλωνά Έλενα

Ο Αθλητικός Σύλλογος Τρικάλων «Εύαθλοι»  ανοίγει τις πύλες του ξανά την Δευτέρα 8 Ιανουαρίου και εύχεται σε όλους υγεία , ευημερία  για το 2018 !

Εγγραφές – πληροφορίες    πραγματοποιούνται    Δευτέρα με Παρασκευή   18:00 – 21:00 , Σάββατο 11:00 – 14:00. Τηλ  2431101048 – 6970839425 – 6972856380