Στην τέχνη του κρέατος μυήθηκαν οι σπουδαστές του ΚΕΚ Δίας με πρακτική εξάσκηση στο κρεοπωλείο Ευθυμίου

Στο κρεοπωλείο της οικογένειας Ευθυμίου Premiummeatworks έκαναν την πρακτική του εξάσκηση οι σπουδαστές του ΚΕΚ Δίας, που ακολουθούν την συγκεκριμένη ειδικότητα και επαγγελματική κατεύθυνση, δημιουργώντας όμορφες και πρωτότυπες κρεατοσυνθέσεις.

Κατά την διάρκεια της πρακτικής εξάσκησης, όπου το αντικείμενο ήταν ο χειρισμός και το σωστό κόψιμο του κρέατος, τους σπουδαστές βοήθησαν με τις γνώσεις και την εμπειρία τους, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος Θοδωρής Ευθυμίου, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής υπηρεσίας Τρικάλων Σπύρος Ζτρίβας και ο εκπαιδευτής Δημήτρης Μακρυγιάννης, οι οποίοι έδειξαν στους σπουδαστές 4 καταπληκτικά κρεατοσκευάσματα με πρώτη ύλη το μοσχάρι, το αρνί, το χοιρινό και το κοτόπουλο, μεταλαμπαδεύοντας τους όλα τα μυστικά και την τέχνη του κρέατος.

Το αποτέλεσμα όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες ήταν καταπληκτικό και όλοι ένιωσαν περήφανοι για τις γνώσεις που απέκτησαν.