Στην Πύλη ο Κώστας Σκρέκας για επαφές με τους Πορτινούς αλλά και για τα αναγκαία έργα υποδομής στην περιοχή

Τη σημασία των έργων αποκατάστασης των πληγεισών από τη θεομηνία υποδομών αλλά και των έργων ανάπλασης της περιοχής, υπογράμμισε ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Κώστας Σκρέκας κατά την επίσκεψή του στην Πύλη και τις συναντήσεις που είχε με τον Δήμαρχο κ. Κώστα Μαράβα, Μέλη της Δημοτικής Αρχής, Δημοτικούς Συμβούλους και Υπηρεσιακούς παράγοντες, παρουσία κομματικών στελεχών.

Εκτός από τα αναγκαία έργα αποκατάστασης των καταστροφών, έντονο ήταν το ενδιαφέρον του κ. Σκρέκα για το έργο της ανάπλασης της πλατείας Δημαρχείου Πύλης που θεμελιώθηκε επί υπουργίας του στο Περιβάλλοντος και Ενέργειας αλλά και για την ανάπλαση του Πορταικού ποταμού το οποίο εκτός από την αντιπλημμυρική θωράκιση που θα προσφέρει, θα αναδείξει περαιτέρω και τις τουριστικές δυνατότητες της περιοχής.

Ειδική αναφορά έγινε στον ορεινό όγκο η αποκατάσταση του οποίου μετά τον Daniel, αποτελεί πρώτη προτεραιότητα και θα υλοποιηθεί μέσω του προγράμματος έργων που ενδελεχώς παρουσιάστηκε κατά την πρόσφατη επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Λάρισα, στο πλαίσιο του γενικότερου σχεδίου για την ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας.

 

Ο κ. Σκρέκας είχε σειρά επαφών και εγκάρδιες συνομιλίες, με συμπολίτες του, καλώντας τους να συμμετάσχουν  στις ευρωεκλογές της Κυριακής και ζητώντας τους να ψηφίσουν τη Νέα Δημοκρατία, στηρίζοντας το κατ’ εξοχήν ευρωπαϊκό κόμμα της χώρας που έχει όραμα και σχέδιο για την Ελλάδα και την Ευρώπη.