Στην παρουσίαση του «Ανάλεκτα Σταγών και Μετεώρων» στην Αθήνα ο Αβραμόπουλος

Την Τετάρτη το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του πρώτου τεύχους του επιστημονικού οργάνου της Μητροπολιτικής Ακαδημίας Θεολογικών και Ιστορικών Μελετών Αγίων Μετεώρων με τίτλο «Ανάλεκτα Σταγών και Μετεώρων».

Στην εκδήλωση, που έγινε στην Αθήνα, στο Αμφιθέατρο Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου, απηύθυναν χαιρετισμό ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος και ο διευθυντής της Ακαδημίας Θεολογικών και Ιστορικών Μελετών Αγίων Μετεώρων δρ Κωνσταντίνος Βαφειάδης.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε μεταξύ άλλων και ο επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης στο Δήμο Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος, ο οποίος τόνισε σχετικά:

«Νιώθω ιδιαίτερα συγκινημένος από το γεγονός ότι παρουσιάστηκε απόψε η πρώτη πραγματεία της “Ακαδημίας Θεολογικών και ιστορικών μελετών Αγίων Μετεώρων”, με τίτλο “Ανάλεκτα Σταγών και Μετεώρων”. Αποτελεί το πρώτο μεγάλο βήμα εξωστρέφειας που επιχειρεί η Μητρόπολή μας και ταυτίζεται με το δικό μας όραμα για άνοιγμα στον Χριστιανικό κόσμο. Οφείλω να συγχαρώ όσους εργάστηκαν για αυτό, κυρίως δε τον οραματιστή Μητροπολίτη μας κ. Θεόκλητο ο οποίος εμπνεύστηκε και ίδρυσε την Ακαδημία».