Στην Κρήτη τα μέλη της ομάδας ορειβατικού σκι του ΣΟΧΤ

d1 2 of 4

Στην Κρήτη βρέθηκαν μέλη της ομάδας ορειβατικού σκι του ΣΟΧΤ και συμμετείχαν στον εντυπωσιακό αγώνα PierraCretaπου οργανώθηκε στις πλαγιές του Ψηλορείτη. Η εξαμελής ομάδα του συλλόγου βρέθηκε στο βουνό την Παρασκευή 14/3 και συνεισέφερε στη χάραξη της διαδρομής του αγώνα και γενικότερα στη διοργάνωση ενώ παράλληλα απόλαυσε τις μοναδικές συνθήκες χιονοδρομίας στο βουνό.

Η επόμενη μέρα είχε αρκετό σκι αλλά και συμμετοχή στις πλούσιες εκδηλώσεις υποδοχής στα χωριά Ζωνιανά και Λιβάδια Μυλοποτάμου. Η Κυριακή 16/3 ήταν η μέρα του αγώνα και όλη η ομάδα του συλλόγου συμμετείχε με ενθουσιασμό. Ο βενιαμίν της παρέας Δημήτρης Μυλωνάς, ο Γιώργος Μαργαρίτης και ο Θέμης Μπόικοςπήραν μέρος στη μεγάλη διαδρομή (1600 μ. Υ.Δ.) ενώ οι Βασίλης Σιδέρης, Σωτήρης Μυλωνάς και Βιβή Τόγελου αγωνίστηκαν στη μικρή διαδρομή (1100 μ. Υ.Δ.).

Ο αγώνας κύλισε πολύ θετικά για όλους τους συμμετέχοντες ενώ ιδιαίτερη χαρά γέμισε την αποστολή του συλλόγου ο τερματισμός του μικρού Δημήτρη Μυλωνά στη μεγάλη διαδρομή, ο οποίος βραβεύτηκε και ως νεότερος αθλητής του αγώνα. Μετά τη λήξη του αγώνα ακολούθησε γλέντι στα Ανώγεια και οι αθλητές απόλαυσαν τις κρητικές μελωδίες, χόρεψαν και γλέντησαν μέχρι αργά.
Παράλληλα μικροί αθλητές του συλλόγου από τα τμήματα αναρρίχησης και χιονοδρομίας συμμετείχαν στον αγώνα δρόμου που πραγματοποιήθηκε σε πλαίσια του Ημιμαραθωνίου «Θανάσης Σταμόπουλος» και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό αλλά πάνω απ’ όλα ευχαριστήθηκαν τη συμμετοχή τους στη μεγαλύτερη αθλητική γιορτή της πόλης.

Η δράση του συλλόγου συνεχίζεται σε όλους τους τομείς ενώ επόμενος μεγάλος σταθμός είναι η συμμετοχή στον διεθνή αγώνα ορειβατικού σκι στον Όλυμπο στις 30 Μαρτίου. Για τους φίλους που θέλουν να παρακολουθήσουν αυτήν την εντυπωσιακή εκδήλωση εκτός από την ανάβαση με ορειβατικά σκι θα οργανωθεί και πεζοπορική εξόρμηση στην κορυφή Άγιος Αντώνιος
Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα δράσεων του συλλόγου υπάρχουν στην ιστοσελίδα www.soxt.gr ή στο τηλέφωνο 6986573367.

.