Στην Κρανιά τον 15Αύγουστο ο Σάκης Παπαδόπουλος

Στα ορεινά του νόμου Τρικάλων και συγκεκριμένα στην όμορφη Κρανιά Ασπροποτάμου, πέρασε τις μέρες του 15Αυγούστου ο Βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος, επιστρέφοντας από το Πήλιο, όπου έκανε ολιγοήμερες διακοπές με φίλους του.

Στην Κρανιά παραβρέθηκε στη δοξολογία, με τον πρύτανη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θες/νίκης κ Νίκο Παπαϊωάννου. Στη συνέχεια παρακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση, κατάθεση στεφάνων, στη μνήμη κατοίκων- μαρτύρων της Γερμανικής θηριωδίας στην κατοχή.

Ο Τρικαλινός Βουλευτής παρακολούθησε και συμμετείχε επίσης και στις εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού. Είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους φίλους και συμπατριώτες που ανέβηκαν στο χωριό με την ευκαιρία των γιορτών- διακοπών. Έτσι συναντήθηκε με το Σωτήρη Μπλέτσα,τη σύζυγο του και τους φίλους, με τη συμφοιτήτρια του ΜαρίαΔούνη, τον Θανάση Κεφάλα πρόεδρο του συνδέσμου μεταλλευτικών επιχειρήσεων και φυσικά με την Πρόεδρο του πολιτιστικού συλλόγου κ. Φανή Σμιξιώτη-Μποντίλα, Διευθύντρια του 5ου Γυμνασίου Τρικάλων.