Στην κορυφή της Ευρώπης ξανά οι Εύαθλοι Τρικάλων!!

Μετα απο επίπονη και απαιτητική προετοιμασία μηνών τα χρυσά παιδιά των Ευαθλων Ευαγγελία Βενέτη – Σεμίνα Κουβελετσου έκαναν ξανά τον άθλο τους!!!
 
Στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Cheerleading που λαμβάνει χώρα στην Βερόνα της Ιταλίας απο 30 Ιονίου έως 2 Ιουλίου οι αθλητές των Ευαθλων κατέκτησαν :
 
Χρυσό μετάλλιο και πρώτη θέση στην Ευρωπαϊκή Cheer league!!!!
 
 Αργυρό μετάλλιο και δεύτερη θεση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Cheerleading !!!
 
Με τις μεγάλες αυτές διακρίσεις οι Τρικαλινες αθλήτριες μας, δίνουν στον ελληνικό αθλητισμό ακόμα δύο σημαντικές θέσεις στο βάθρο!
 
Αισθανόμαστε υπερηφάνεια και θαυμασμό για όσα έχει πετύχει ο  Αθλητικός Σύλλογος Τρικάλων Εύαθλοι αφου οι ομάδες του  έχουν κατακτήσει πολλά πρωταθλήματα στην Ελλάδα και εχουν πάρει μέρος σε 4 Ευρωπαϊκά και 2 Παγκόσμια πρωταθλήματα!!
 
Η Hellenic Cheerleading Federation – Ελληνική Ομοσπονδία Cheerleading είναι πάντα δίπλα μας και το άθλημα του Τσιρλίντινγκ είναι στα καλύτερα του!!
 
Τεράστιες ευχαριστίες στους  Νανσυ Πλεξιδα – Χρήστο Νιαρο που πίστεψαν στη προσπάθεια  και στήριξαν με την εταιρία YA plisimo καθώς και σε όσους συνέβαλαν αθόρυβα στη πραγματοποίηση του ταξιδιού μας!!
 
Επίσης ενα τεράστιο μπράβο στους γονείς των αθλητών μας που πλαισιώνουν με αγάπη τον σύλλογο και φυσικά ειναι συνεχώς κοντά στα παιδιά τους!
 
Την αποστολή συνόδευσε ο Πρόεδρος του ΑΣΤ Εύαθλοι και Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τσιρλίντινγκ Σταύρος Σούλιος 
 
Η αθλητική μας πορεία στο υψηλότερο επίπεδο συνεχίζεται με  επιτυχία για τα Τρίκαλα μας , την Ελλάδα μας, για όλους μας!!