Στην Καρδίτσα έφτασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης (+Φώτο +Βίντεο)

Πριν από λίγο (10.30 περίπου) έφτασε στην Καρδίτσα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με κλιμάκιο υπουργών προκειμένου να προεδρεύσει σε ευρεία σύσκεψη τοπικών φορέων και εκπροσώπων του επιχειρηματικού και αγροτικού κόσμου η οποία πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στο δημαρχείο Καρδίτσας.

Ο πρωθυπουργός ήταν προγραμματισμένο να φτάσει στην πόλη μας γύρω στις 9:30 το πρωί όμως είσαι μία ώρα αργότερα καθώς πέταξε με σινούκ ελικόπτερο της πολεμικής μας αεροπορίας πάνω από τον πλημμυρισμένο καρδιτσιώτικο κάμπο. Το σινούκ προσγειώθηκε στα Τρίκαλα στη ΣΜΥ και εν συνεχεία ο ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατευθύνθηκε οδικώς προς την Καρδίτσα.

Μόλις έφτασε στο δημαρχείο η πομπή ο πρωθυπουργός κατέβηκε από συμβατικό αυτοκίνητο και είχε μία σύντομη συζήτηση με επιχειρηματία της εστίασης που διατηρεί κατάστημα απέναντι από το Δημαρχείο. Στη συνέχεια πήγε προς την είσοδο του Δημαρχείου όπου τον υποδέχθηκαν ο υπουργός Δικαιοσύνης και βουλευτής του Νομού Καρδίτσας κύριος Κώστας Τσιάρας οι βουλευτές του νομού κύριος Γιώργος Κώτσος και κύρια Ασημίνα σκόνδρα, ο δήμαρχος Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσάκος ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ Κώστας Αγοραστός, ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ κ Νίκος δούκας και αρκετά κομματικά στελέχη.

Η σύσκεψη στο Δημαρχείο είναι κλειστή στο πλαίσιο των αυστηρών μέτρων που εφαρμόζονται για την πανδημία του COVID-19. Να σημειωθεί ότι 50 μέτρα πιο μακριά, επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου βρίσκονται συγκεντρωμένοι πολίτες οι οποίοι διαμαρτύρονταν για τις καταστροφές στην πόλη και στο Νομό. Κάποια στιγμή επιχείρησαν να πλησιάσουν στο Δημαρχείο αλλά απωθήθηκαν από την Αστυνομία. Επίσης μπροστά στα Δικαστήρια, κάποιοι πολίτες ζήτησαν να μιλήσουν με τον πρωθυπουργό αλλά δεν τους επετράπει.

Τον πρωθυπουργό στην περιοδεία του στην Καρδίτσα συνοδεύουν οι υπουργοί Εσωτερικών κ Παναγιώτης Θεοδωρικάκος, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ Μάκης Βορίδης, ο υφυπουργός κ. Κώστας Σκρέκας, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστας Καραμανλής, ο υφυπουργός Εσωτερικών κ. Θοδωρής Λιβάνιος και ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Νίκος Ταγαράς, Γενικοί Γραμματείς και υψηλόβαθμα Υπηρεσιακά στελέχη.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του KarditsaLive.Net ο Πρωθυπουργός στη συνέχεια θα μεταβεί σε Μουζάκι και Καρποχώρι σε σημεία που υπέστησαν μεγάλες ζημιές ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί στην περιοχή των Φαρσάλων.

Φ.Κ.

  • Click to enlarge image mtsor_proi_k_1.jpg
  • Click to enlarge image mtsor_proi_k_10.jpg
  • Click to enlarge image mtsor_proi_k_11.jpg
  • Click to enlarge image mtsor_proi_k_12.jpg
  • Click to enlarge image mtsor_proi_k_13.jpg
  • Click to enlarge image mtsor_proi_k_14.jpg