Στην Εθνική Παίδων του Volley Μακράκης και Ντινόπουλος

makrakis_ntinopoulos

 

 

 

 

Στην Εθνική Παίδων του Volley κλήθηκαν δύο παίκτες του Ασκληπιού Τρικάλων από τον Ομοσπονδιακό Προπονητή κ. Σωτήρη Δρίκο.

Πρόκειται για τον Μακράκη Δήμο και τον Ντινόπουλο Μενέλαο οι οποίοι πρέπει να βρίσκονται την Δευτέρα 12/11 στο Κλειστό της Πολίχνης για την πρώτη προπόνηση της Εθνικής Παίδων, στα πλαίσια της προετοιμασίας για τα προκριματικά του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα γίνουν 3-7/1/2013.

Αναμφίβολα πρόκειται για μεγάλη επιτυχία των δύο αθλητών οι οποίοι βλέπουν τους μέχρι τώρα κόπους τους να ανταμείβονται αλλά και της ομάδας του Ασκληπιού. Μια επιτυχία που δείχνει και την σοβαρή δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής.

Ο Ντινόπουλος Μενέλαος είναι γεννημένος το 1995 και αγωνίζεται στην θέση του Διαγώνιου και είναι βασικό μέλος της ομάδας των Εφήβων  και των Ανδρών του Ασκληπιού. Με τον Ασκληπιό κατέκτησε την περίοδο 2010 -2011 την 3η θέση στο πρωτάθλημα Παίδων της ΕΣΠΕΚΕΛ. Την ίδια χρονιά ήταν μέλος της Ομάδας των Παμπαίδων του Ασκληπιού που κατέκτησε το Πρωτάθλημα των Παμπαίδων της Κεντρικής Ελλάδας.

Ο Μακράκης Δήμος είναι γεννημένος το 1996 και αγωνίζεται στη θέση του Ακραίου και είναι βασικό μέλος της ομάδας των Παίδων των Εφήβων και των Ανδρών του Ασκληπιού. Με την ομάδα του Ασκληπιού κατέκτησε την περίοδο 2010-2011 την 3η θέση στο πρωτάθλημα Παίδων της ΕΣΠΕΚΕΛ. Την ίδια χρονιά σαν μέλος της ομάδας των Παμπαίδων του Συλλόγου κατέκτησε την 1η θέση στο Πρωτάθλημα Παμπαίδων της ΕΣΠΕΚΕΛ. Την αγωνιστική Περίοδο 2011-2012 κατέκτησε με την ομάδα του Ασκληπιού την 2η θέση στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΚΕΛ.

Η οικογένεια του Α.Σ. Ασκληπιού εύχεται στους 2 αθλητές του Συλλόγου Δύναμη και Καλή Επιτυχία στην νέα πρόκληση της καριέρας τους.

 

 

.