Στην εντατική με μηνιγγίτιδα μαθητής από το Γριζάνο Τρικάλων

nosokomeio eisodos

Σε κρίσιμη κατάσταση στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται ένας 13χρονος μαθητής από το Γριζάνο Τρικάλων.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες του OichaliaNEWS ο 13χρονος μαθητής του Γυμνασίου Φαρκαδόνας από το Γριζάνο Τρικάλων παρουσίαζε τις τελευταίες ημέρες υψηλό πυρετό με έντονο πονοκέφαλο και ζάλη.

Χθες μεταφέρθηκε σε άσχημη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων όπου οι θεράποντες ιατροί μετά και τις εργαστηριακές εξετάσεις που έδειξαν ιογενής μηνιγγίτιδα έκριναν αναγκαία την άμεση μεταφορά του 13χρονου στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο 13χρονος βρίσκεται διασωληνομένος στην ΜΕΘ του Ιπποκρατείου με την κατάστασή του να είναι εξαιρετικά κρίσιμη.

Στην Υγιεινομική Υπηρεσία της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων εχει σημάνει συναγερμός ενώ αύριο θα γίνει απολύμανση του Γυμνασίου Φαρκαδόνας σύμφωνα με το δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Δήμος Φαρκαδόνας:

Σύμφωνα με Την γνωµοδότηση του ∆ιευθυντή του Κέντρου Υγείας Φαρκαδόνας κ. Σακελλαρίου Ιωάννη, ότι µαθητής του Γυµνασίου Φαρκαδόνας παρουσίασε µηνιγγίτιδα και προτάθηκε προληπτική απολύµανση των Κοινοχρήστων χώρων του Σχολείου για την προστασία των µαθητών.

Ως εκτούτου Αποφασίζουμε και ∆ιακόπτουµε τα µαθήµατα του Γυµνασίου Φαρκαδόνας την 28-1-2015 για µια ηµέρα (1) λόγω απολύµανσης των κοινοχρήστων χώρων του Σχολείου, κατόπιν παρουσίασης κρούσµατος µηνιγγίτιδας, για την προστασία των µαθητών.

.