Στην αντεπίθεση ο Μιχάλης Μπαγιώτης για την ανατροπή στο Δήμο Φαρκαδόνας

Ευχαριστήριο προς όλους όσους τον ψήφισαν και στήριξαν στον συνδυασμό του «Νέο ξεκίνημα», απηύθυνε ο υποψήφιος Δήμαρχος Φαρκαδόνας Μιχάλης Μπαγιώτης, ο οποίος θα λύσει τις «διαφορές» του με τον Γιάννη Σακελλαρίου την δεύτερη Κυριακή.

«Η ψήφος σας μας έδωσε την δύναμη να συνεχίσουμε και τη δεύτερη Κυριακή στην εκλογική αναμέτρηση.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους ήρθαν και μας στήριξαν με την ψήφο τους. Σε όλους εκείνους που ταξίδεψαν από διάφορα μέρη της Ελλάδας. Το μεγαλύτερο Ευχαριστώ όμως, ανήκει σε εκείνους τους ανθρώπους που ήρθαν από αρκετά μακριά, τους ομογενείς μας. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους όσους ήταν μαζί μου και φτάσαμε εδώ. ΗΘΙΚΑ, ΆΦΘΑΡΤΑ και ΝΕΑ άτομα που η ειλικρίνεια και ο αλληλοσεβασμός τους διακρίνει.
Συνεχίζουμε για την επόμενη Κυριακή με περισσότερη όρεξη, με παραπάνω θέληση για να έχει ο Δήμος Φαρκαδόνας ένα Νέο Ξεκίνημα»!

Αυτή την εβδομάδα ο Μιχάλης Μπαγιώτη και οι συνεργάτες του, πεπεισμένοι ότι μπορούν να καταφέρουν την μεγάλη ανατροπή στον Δήμο Φαρκαδόνας, περνάνε στην αντεπίθεση με εκ νέου επαφές και συναντήσεις με τους δημότες που στήριξαν κάποιον άλλο συνδυασμό στον πρώτο γύρο.

Αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρει συνεχίζει δυνατά για την μεγάλη νίκη την δεύτερη Κυριακή!