Στην Ακριτική Αλεξανδρούπολη ο Ορειβατικός Όμιλος Πύλης

R34

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην πόλη της Αλεξανδρούπολης το Run Greece.

Πρόκειται για αγώνες δρόμου που διοργανώνονται από τον ΣΕΓΑΣ με την βοήθεια των τοπικών φορέων και σκοπό έχουν να φέρουν τον κόσμο πιο κοντά στο δρομικό κίνημα. Φέτος στην πρωτεύουσα του Έβρου έτρεξαν περισσότεροι από 2.500 δρομείς, ξεπερνώντας κατά πολύ τις περσινές συμμετοχές και αφήνοντας αισιόδοξα μηνύματα για το μέλλον.

Στον αγώνα των 10χλμ. την 1η θέση στους άντρες πήρε ο Γιώργος Κατάκαλος ο οποίος με χρόνο 35:22 έκανε τον καλύτερο στο Run Greece Αλεξανδρούπολης αυτά τα δύο χρόνια και έναν από τους καλύτερους χρόνους της διοργάνωσης. Δεύτερος τερμάτισε ο Δημήτρης Βογιατζής και τρίτος ο Κωνσταντίνος-Μαρίνος Δεληγιώργης. Την 1η θέση στις γυναίκες πήρε η Μαργαρίτα Ντίνα (41:34), την 2η η Μάρθα Παπαζαχαρία και την 3η η Κυριακή Ντάρου, ενώ και οι τρεις γυναίκες σημείωσαν καλύτερο χρόνο από την περσινή νικήτρια.

Στα 5χλμ. πρώτος τερμάτισε ο Κύπριος αθλητής Μάριος Αποστολίδης και ακολούθησαν σε 2η και 3η θέση οι Γιώργος Ριζονάκης και Σαλί Τσιτάκ αντίστοιχα. Στις γυναίκες την πρώτη θέση κατέλαβε η Ερμιόνη Χάσκη, την δεύτερη η Χρυσούλα Θεοχαρίδου και την τρίτη η Φωτεινή Σκαρλάτου η οποία είχε ανέβει στο βάθρο και πέρυσι.

Παράλληλα με τα 5χλμ. πραγματοποιήθηκε και ο αγώνας των 600μ. των παιδιών στον οποίο δεν υπάρχουν θέσεις καθώς όλα τα παιδιά που έτρεξαν είναι νικητές.

Ο Ο.Π.Ο.Π συμμετείχε σε αυτή την γιορτή του αθλητισμού με δυο μέλη του οι οποίοι έτρεξαν στον αγώνα των 10 χλμ πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση. Πρόκειται για τους Κόρακα Δημήτριο και Παπαχαράλαμπο Παναγίωτη οι οποίοι πέρασαν την γραμμή του τερματισμού με χρόνο 40:56 και 48:56 αντίστοιχα.

.