Στην 2η θέση του του Greek hairdresser of the year 2019 ο Τρικαλινός κομμωτής Σάκης Γιαννούλας

Νέες μεγάλες διακρίσεις για τον Τρικαλινό κομμωτή Σάκη Γιαννούλα και το κομμωτήριο του SGHairStyling, που βρίσκεται στην οδό Ιπποκράτους 15 στα Τρίκαλα.

Στον διαγωνισμό του Greekhairdresseroftheyear 2019, ο Σάκης Γιαννούλας κατέλαβε στην γενική κατάταξη την 2η θέση, παίρνοντας αντίστοιχα το 1ο βραβείο στο νυφικό χτένισμα, το 2ο βραβείο στο κλασσικό καρέ και το 2ο βραβείο στο βραδινό χτένισμα της δεκαετίας του ’60.

Ο συνεργάτης του πασίγνωστου Τρικαλινού κομμωτή Ρενάλντο Κάσο που κάνει πρακτική εξάσκηση στο κομμωτήριο SGHairStyling και είναι εκπαιδευμένος από τον ίδιο τον Σάκη Γιαννούλα, πήρε 2ο βραβείο στην κλασική μπανάνα κ το 2ο βραβείο στο γυναικείο πορτρέτο, καταλαμβάνοντας στην γενική κατάταξη την κορυφαία θέση studenthairdresseroftheyear 2019.

Το μακιγιάζ των μοντέλων επιμελήθηκε η Γιώτα Κουβούση, το νυφικό από το DS Dimitra Δήμητρα Σιώκη, τα ρούχα από το Άλφα Κάππα και το κόσμημα στο Νυφικό χτένισμα είναι χειροποίητο από το KalliopeDesigns. Τα μοντέλα ήταν οι : Δώρα Παπαποστόλου, Ιωάννα Γιαννούλα, Φωτεινή Ραμιώτη, Κωνσταντίνα Οικονόμου και Κατερίνα Μπασινά.