Στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Τρικκαίων στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, πήρε μέρος σήμερα ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας Χρήστος Ζαραμπούκας, με την ιδιότητα του μέλους της Επιτροπής.
Αμέσως μετά τη λήξη της συνεδρίασης, ο φακός του trikalaIN.gr τον εντόπισε να απολαμβάνει στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης στα παγκάκια έμπροσθεν του Δημαρχείου, έχοντας για συντροφιά την υπάλληλο της Οικονομικής Υπηρεσίας και συγγενή του από την πλευρά της συζύγου του, Κατερίνα Παπαδοπούλου.
Η αλήθεια είναι πως μέσα στην ένταση της ημέρας και ιδίως όταν είσαι πολυάσχολος, χρειάζονται μικρές δόσεις χαλάρωσης, οπότε στο Ζαραμπούκα ταιριάζει γάντι το ρητό «Η ανάπαυση του…πολεμιστή»!