Στη Ρ/φ εκπομπή ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΣΤΡΟΦΗ τη Δευτέρα ο Πρόεδρος του ΚΕΘΕΑ Χρίστος Λιάπης

Η ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΣΤΡΟΦΗ στο προσκήνιο ξανά τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου και ώρα 15.00, μέσα από τη συχνότητα του web-radioSTROFI,  για να φιλοξενήσει αυτή τη φορά τον Πρόεδρο του Δ.Σ.  ΚΕΘΕΑ, κύριο Χρήστο Λιάπη.

Επιστήμονας, στην ειδικότητα του Ψυχιάτρου, Διδάκτωρ του Παν/μίου Αθηνών με σπουδές στις Ηνωμένες Πολιτείες, με πολυάριθμες εκπαιδεύσεις σε κλινικό και ερευνητικό έργο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και συμμετοχή στις δραστηριότητες των «Γιατρών του Κόσμου».

Πολλές είναι και οι συμμετοχές και ανακοινώσεις σε διεθνή και ελληνικά Ψυχιατρικά και Ιατρικά Συνέδρια, καθώς και δημοσιεύσεις επιστημονικών άρθρων και συγγραμμάτων του σε περιοδικά και βιβλία του κλάδου του. Επίσης έχει αναπτύξει  συγγραφικό έργο με διηγήματα , δοκίμια και ποιήματα του που έχουν βραβευτεί σε Πανελλήνιους και Παγκόσμιους διαγωνισμούς Λογοτεχνίας.

Ως Πρόεδρος του Δ.Σ. ΚΕΘΕΑ,  ενός από τους αναγνωρισμένους Οργανισμούς, με το μεγαλύτερο δίκτυο υπηρεσιών απεξάρτησης στην Ελλάδα, θα είναι καλεσμένος των εφήβων της ομάδας ραδιοφώνου της Θεραπευτικής Κοινότητας ΣΤΡΟΦΗ , στο  διαδικτυακό μας ραδιόφωνο, για μια συνέντευξη ουσιαστική και πολύ ενδιαφέρουσα.

Συντονιστείτε μαζί μας!!

Και … μην ξεχνάτε να στέλνετε τα σχόλια και τις ιδέες σας στο e-mail του σταθμού: radio@kethea-strofi.gr

Περισσότερες πληροφορίες για την εκπομπή, μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 210  8822122 ή να επισκεφτείτε τους παρακάτω ιστότοπους :

http://www.kethea-strofi.gr/article.php?id=1452

http://www.kethea-strofi.gr/webradio.php//http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=1470