Στη ΜΕΘ του Γ.Ν. Τρικάλων νοσηλεύεται ο 48χρονος που έπαθε έμφραγμα χθες ενώ περίμενε την είσοδο του στο ΤΕΠ

Στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου από χθες το βράδυ ο 48χρονος Τρικαλινός Α.Π., ο οποίος χθες αισθανόμενους έντονους πόνους στο στήθος, προσήλθε με συγγενικά του πρόσωπα στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου, όπως παρουσίασε χθες κατ’ αποκλειστικότητα το trikalaIN.gr (Δείτε εδώ).

Σήμερα επικοινώνησε μαζί μας άνθρωπος του συγγενικού περιβάλλοντος του 48χρονου ασθενούς, ο οποίος παραδέχθηκε την ορθότητα του ρεπορτάζ, διευκρίνισε όμως πως οι συγγενείς του ασθενούς ουδέποτε υπέβαλλαν μήνυση κατά εργαζομένων γιατρών ή νοσηλευτών του νοσοκομείου. Η μόνη ένσταση που εξέφρασαν, ήταν ότι το ιατρικό προσωπικό που κείνη την ώρα εξέταζε άλλον ασθενή στο ΤΕΠ, δεν αντιλήφθηκε έγκαιρα την σοβαρότητα της κατάστασης του ανθρώπου τους, με αποτέλεσμα αυτός να καταρρεύσει στην αίθουσα αναμονής, ενώ περίμενε να τον καλέσουν οι γιατροί για εξέταση.

Από εκείνη την ώρα, όπως μας εξήγησαν οι συγγενείς του 48χρονου Τρικαλινού, όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό έπραξε το καθήκον του στο ακέραιο, προσφέροντας τις υπηρεσίες του με αυταπάρνηση και ζήλο, σώζοντας στην κυριολεξία την ζωή του 48χρονου και τους ευχαριστούν θερμά γι’ αυτό.