Στέλνουν την Χρυσάνθη στο Νοσοκομείο της Καρδίτσας;

Θολό παραμένει ακόμα το τοπίο, όσον αφορά την τοποθέτηση νέου διοικητή στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας, κατόπιν της πολυσυζητημένης παραίτησης του Κώστα Πατέρα, που έγινε θέμα συζήτησης σε όλο το πανελλήνιο.

Φήμες που μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνονται ούτε από τα κεντρικά της Νέας Δημοκρατίας,  κάνουν λόγο ότι προτεραιότητα στην μετά Πατέρα εποχή στο Νοσοκομείο Καρδίτσας φαίνεται πως έχει η υποψήφια στις τελευταίες εκλογές Βουλευτής Τρικάλων Χρυσάνθη Γάλλου-Δαλκαφούκη, της οποίας το όνομα συζητιέται ευρέως στους κύκλους του Υπουργείου Υγείας.

Πληροφορίες από το περιβάλλον της κ. Δαλκαφούκη, τις οποίες είναι σε θέση να γνωρίζει το trikalaIN, ούτε αρνούνται ούτε επιβεβαιώνουν τις φήμες, κάνοντας λόγο πως για την ώρα δεν έχουν στα χέρια τους καμία επίσημη ενημέρωση.

Πάντως εφόσον προκριθεί και πάλι Τρικαλινό στέλεχος για το Νοσοκομείο της Καρδίτσας, «παίζουν» επί ίσοις όροις και τα ονόματα του γιατρού Βασίλη Αναγνωστόπουλου, του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Ντίνου Μπάρδα, του οδοντιάτρου Κώστα Τσίγκα και ίσως 1-2 ακόμη στελεχών, που είχαν υποβάλλει την σχετική αίτηση για το Νοσοκομείο Τρικάλων.