Στέλιος Λάσχος ο… αεικίνητος

Αεικίνητος, σβέλτος και ταχύς ο Στέλιος Λάσκος, υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον πρώτο Περιφερειάρχη της χώρας, Κώστα Αγοραστό, μέσα στον προεκλογικό κάματο των ημερών, δεν παρέλειψε να εκφράσει και τα αλτρουιστικά του συναισθήματα, οργανώνοντας την εξαίρετη εκδήλωση Εθελοντισμού για τις δραστηριότητες της «Κιβωτού του Κόσμου» μαζί με τους φιλότιμους και αγαπητούς του μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ. Ταχύς αποδεικνύεται ο Στέλιος Λάσκος και στην προεκλογική προσπάθεια, όπως κινείται στα γήπεδα του μπάσκετ και του ποδοσφαίρου, όσο και στον στίβο των εκπαιδευτικών και άλλων επαγγελματικών του δραστηριοτήτων.

Στον λίγο ελεύθερο χρόνο που είχε στην διάθεσή του, κατόρθωσε να επισκεφθεί τους Δήμους και τις Κοινότητες του Νομού μας, ερχόμενος σε επαφή με τον λαό που τον στηρίζει και μάλιστα με τον γνωστό, φιλικό τρόπο, που διακρίνει την ζωή του σε όλα..

Το ατέλειωτο χαμόγελό του και η ωραία διάθεση του για συζήτηση και εγκάρδια προσέγγιση, φανερώνουν τα αισιόδοξα μηνύματα για ουσιαστική επιτυχία, την οποία και του ευχόμαστε εμείς οι φίλοι να του την χαρίσει ο Άγιος Κωνσταντίνος στον ναό του οποίου υπηρετεί ως Ιεροψάλτης.

Καλή επιτυχία!