Σταύρος Νταούλας… καλοδεχούμενοι είναι όλοι!!!

Σε συνέντευξη του σήμερα στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97, 6 ο Σταύρος Νταούλας, γραμματέας Νομαρχιακής ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων, σχολίασε την πρόθεση του Σάκη Παπαδόπουλου να αποχωρήσει από την πολιτική ανέφοντας:

« Είναι  μια προσωπική απόφαση του Σάκη Παπαδόπουλου να σκέφτεται να μην ξανά είναι υποψήφιος βουλευτής, εκτιμώντας συνολικά την πολιτική του πορεία και την ηλικία του. Στον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουμε κανέναν ηλικιακό ρατσισμό, ούτε θεωρούμε πως οι νέοι μόνο μπορεί να φέρουν το καινούργιο και διαφορετικό. Δεν νομίζω πως ο Σάκης θα πάψει ξαφνικά να είναι ένας ενεργός πολίτης, δεν είναι τέτοιος ο χαρακτήρας του, μπήκε στην πολιτική όταν ακόμα φορούσε κοντά παντελόνια. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι δεν το περίμενα αυτό 8 μήνες μετά την επανεκλογή του, γιατί συνέβαλε τα μέγιστα να γίνει η αριστερά μεγάλη πολιτική δύναμη και στα Τρίκαλα, έπαιξε πρωταρχικό ρόλο σ’ αυτό.

Από την άλλη όποιος νομίζει ότι ευκαιριακά θα μπορεί να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, είναι βαθιά νυχτωμένος, ότι δηλαδή παραμονή των εκλογών θα έρθει να καταθέσει την υποψηφιότητά του και επειδή είχε προσπαθήσει κάτι τέτοιο να γίνει το 2014 ενόψει των εθνικών εκλογών του 2015, αυτό τότε δεν είχε γίνει και αποδεκτό. Τα δικά μας ψηφοδέλτια διαμορφώνονται με βάση τη συνολική πολιτική δράση των ενδιαφερομένων και προφανώς το επόμενο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ θα εκφράζει το πολιτικό διακύβευμα του κόμματος μας. Δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό όταν κάποιος δεν έχει καμία πολιτική παρουσία όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, ούτε είναι επιχείρημα ποιος κουβαλά περισσότερες ψήφους. Δεν θα πούμε από τώρα πώς θα είναι το ψηφοδέλτιο μας σε τρία χρόνια από τώρα, αν ο όποιος Γιώργος Οικονόμου θέλει να συμπορευτεί με τον ΣΥΡΙΖΑ, λέμε καλοδεχούμενοι είναι όλοι, αλλά προφανώς όταν θες να συμπορευτείς με ένα κόμμα, δεν μπορεί να λες θα έρθω την τελευταία στιγμή, όταν δηλαδή δεν έχεις μια ενεργή παρουσία στα κοινά, πώς μετά θα αποκτήσεις επαφή με την κοινωνία; Αυτό είναι βασική προϋπόθεση για τον καθένα. Εκτός αν είναι ποδοσφαιριστής, καλλιτέχνης μόνο αυτοί επιλέγονται χωρίς πολιτική παρουσία από τα κόμματα.

Ο δε Γιάννης Χάϊδος από τα λεγόμενα του φαίνεται πως θα συμπορευτεί με τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι πιο κοντά μας, καλοδεχούμενος είναι να συμβάλει και να συμμετέχει σε αυτή τη διαδικασία”.