Σταύρος Καλαφάτης: Σε όλη την Ελλάδα έχει δημιουργηθεί ένα ευρύ μέτωπο αντί-ΣΥΡΙΖΑ

Στα Τρίκαλα βρίσκεται από το πρωί για αυθημερόν επίσκεψη, ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, πρώην Υπουργός, επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στον Δήμο Θεσσαλονίκης και εκ των κορυφαίων στελεχών της ΝΔ Σταύρος Καλαφάτης.

Μετά τις επισκέψεις του στον Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ.κ. Χρυσόστομο, τον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου και λίγο πριν αναχωρήσει για την Καλαμπάκα για επαφές με την τοπική ΔΗΜ.ΤΟ και τον Δήμαρχο Χρήστο Σινάνη, ο Στάυρος Καλαφάτης πέρασε και από το στούντιο του FM 100 Ράδιο Ζυγός, παραχωρώντας αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή «Ράδιο Ζυγοστάθμιση» και στους δημοσιογράφους Δημήτρη Παδιό και Γιάννη Πιτσογιάννη.

«Το σαφές προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αποτυπώνεται και στις δημοσκοπήσεις, είναι όχι μόνο παγιωμένο αλλά συνεχώς μεγαλώνει. Οι πολίτες έχουν πλέον ξεκάθαρα αντιληφθεί ότι δεν έχουν να περιμένουν τίποτα θετικό από μια ετοιμόρροπη και επικίνδυνη κυβέρνηση, που το μόνο της μέλημα είναι να κρατηθεί όσο μπορεί περισσότερο στις καρέκλες της εξουσίας. Βέβαια η καλύτερη δημοσκόπηση είναι ή άμεση επαφή με τον κόσμο και αυτό εγώ το βιώνω σε όλες μου τις επαφές με τους πολίτες, που μου ζητάνε απεγνωσμένα να απαλλαγούν όσο το δυνατό νωρίτερα απ’ αυτή την κυβέρνηση» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Καλαφάτης για να συνεχίσει πως «Σε όλη την χώρα ανεξαιρέτως έχει δημιουργηθεί ένα ευρύ μέτωπο κατά του ΣΥΡΙΖΑ και ειδικά στην Μακεδονία, όπου έχει θιγεί ιδιαίτερα μετά την ψήφιση της επαίσχυντης συμφωνίας των Πρεσπών, τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ είναι τραγικά χαμηλά, αγγίζουν ακόμη και μονοψήφιο νούμερο. Ο κόσμος ζητάει ξανά ελπίδα και προοπτική για την χώρα, κάτι που μπορούν να δώσουν μόνο η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που μόλις εκλεγεί θα αλλάξει άρδην το σκηνικό στην χώρα, αντιστρέφοντας το κλίμα ηττοπάθειας και εσωστρέφειας που υπάρχει παντού σήμερα».