Σταθάκης : Ο ΣΥΡΙΖΑ θα εφαρμόσει το πρόγραμμα της ΔΕΘ

11 stathakis trik copy

Σε προγραμματισμένη συγκέντρωση στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων μίλησε σήμερα ο κ. Σταθάκης βουλευτής Χανίων και υπεύθυνος του τομέα ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ

Πριν την ομιλία του ο κ. Σταθάκης συναντήθηκε με εκπροσώπους φορέων του νομού και συζήτησε μαζί τους τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Παραβρέθηκαν η Ομοσπονδία ΕΒΕ, Εμπορικός Σύλλογος, Εργατικό κέντρο, Οδοντιατρικός Σύλλογος, Σωματείο Υδραυλικών, Σύλλογος Τριτέκνων.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ θα εφαρμόσει το πρόγραμμα της ΔΕΘ, από τον πρώτο μήνα στην διακυβέρνηση της χώρας, προχωρώντας σε εφαρμογή φοροελαφρύνσεων, κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, επιστροφή στο αφορολόγητο. Η οικονομική κάλυψη θα επέλθει από την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής» τόνισε.

«Η πολιτική αστάθεια δεν προκύπτει, επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει πολλή φασαρία, αλλά επειδή ο διεθνής παράγοντας και οι αγορές αναγνωρίζουν ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να κυβερνήσει και δεν έχει προοπτική να αντέξει στην δοκιμασία των εκλογών και κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρξει αλλαγή κυβέρνησης. Η πολιτική σταθερότητα θα προκύψει μετά τις εκλογές και από μια νέα κυβέρνηση» δήλωσε από τα Τρίκαλα ο Γ. Σταθάκης.

Στην ομιλία ήταν παρόντες, ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, ο δήμαρχος Καλαμπάκας Χρήστος Σινάνης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικάλων Μιχάλης Μπάρδας, η αντιδήμαρχος κ. Δαλκαφούκη η πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου και δημοτική σύμβουλος κ. Δήμα και στελέχη των ΑΝ.ΕΛΛ. Τρικάλων.

.