Στην ετήσια δεξίωση του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών που πραγματοποιήθηκε παρουσία πλήθους επιχειρηματικού και πολιτικού κόσμου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), παραβρέθηκε η Βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαρίνα Κοντοτόλη.
Ήταν εκεί Υπουργοί, Υφυπουργοί αλλά και εκπρόσωποι της αντιπολίτευσης, που απένειμαν τα «Βραβεία ΕΒΕΑ 2023» σε επιχειρήσεις και επιχειρηματίες που στήριξαν την εθνική οικονομία, την απασχόληση και την κοινωνία με την επιχειρηματική τους δράση.
Η Μαρίνα Κοντοτόλη περιχαρής συνεχάρη τους επιχειρηματικές που βραβεύθηκαν στην εκδήλωση, δηλώνοντας την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη της στις προσπάθειες που καταβάλουν, ώστε να έρθουν καλύτερες μέρες και συνθήκες στον κόσμο του επιχειρείν.
