Στα Τρίκαλα την Παρασκευή ο Αντιπρόεδρος της «Νίκης» και Βουλευτής Λάρισας Γιώργος Ρούντας

 

Περιοδεία στο νομό Τρικάλων θα πραγματοποιήσει το πρωί της Παρασκευής 27 Μαρτίου, ο Αντιπρόεδρος της «Νίκης» και Βουλευτής Λάρισας Γιώργος Ρούντας.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της επίσκεψης, ο Αντιπρόεδρος της «Νίκης» αρχικά θα επισκεφθεί την Καλαμπάκα και συγκεκριμένα την Μητρόπολη Σταγών και Μετεώρων, όπου θα έχει συνάντηση με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Θεόκλητο.

Ακολούθως θα έρθει στη πόλη των Τρικάλων, όπου θα έχει συνάντηση με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ. Χρυσόστομο, στην έδρα της Μητρόπολης.

Στη συνέχεια θα μεταβεί στο Επιμελητήριο Τρικάλων, όπου θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο κ. Κων/νο Παπαευθυμίου και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Η περιοδεία του Γιώργου Ρούντα στα Τρίκαλα, θα ολοκληρωθεί με επίσκεψη στα γραφεία του Συλλόγου πολυτέκνων Τρικάλων, όπου θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο κ. Κων/νο Βήτα και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.