Στη πόλη των Τρικάλων βρέθηκε ξανά το Σάββατο ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης, ως υπεύθυνος της ΝΔ για τη Θεσσαλία ενόψει της μάχης των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.
Όπως κατέγραψε το trikalaIN.gr, αρχικά ο Υπουργός επισκέφθηκε το Δημαρχείο Τρικάλων όπου είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Νίκο Σακκά, όπου μετείχε σε σύσκεψη για τα προβλήματα των πλημμυροπαθών των Μεγάλων Καλυβίων, παρουσία του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρη Παπαστεργίου, των Βουλευτών Θανάση Λιούτα και Κατερίνας Παπακώστα, του πρώην Βουλευτή Θεόδωρου Σκρέκα, του Προέδρου της ΔΕΕΠ Τρικάλων Γιάννη Κουτσονάσιου, Αντιδημάρχων και υπηρεσιακών παραγόντων.
Ακολούθως ο κ. Χατζηδάκης μετέβη στο εκλογικό περίπτερο της Νέας Δημοκρατίας στον πεζόδρομο της Ασκληπιού, όπου είχε επαφές και συζητήσεις με κομματικά στελέχη και αρκετούς πολίτες.
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι δήλωσε ο Κωστής Χατζηδάκης στη κάμερα του trikalaIN.gr