Στα Τρίκαλα ο Σαμαράς: Εθνική κόκκινη γραμμή η παραμονή στην Ευρώπη και το ευρώ

20150619 193334

Στα Τρίκαλα βρίσκεται ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και πρώην πρωθυπουργός στο πλαίσιο της προσυνδιάσκεψης της Ν.Δ.

Ο Αντώνης Σαμαράς στάθηκε κατά την ομιλία του στη σημασία της παραμονής της χώρας μας στη ζώνη του Ευρώ και στην Ευρώπη λέγοντας χαρακτηριστικά :

«Αν βγαίναμε από το ευρώ θα ζούσαμε τη χειρότερη καταστροφή που θα ζούσε η πατρίδα μας σε καιρό ειρήνης σε περίπτωση Grexit, θα χάναμε μέσα σε λίγες εβδομάδες το μισό από το εισόδημά μας»

«Το ξεκαθαρίζω προς κάθε κατεύθυνση, για εμάς η παραμονή στη Ευρώπη και το ευρώ είναι εθνική, κόκκινη γραμμή» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ.

Τόνισε ότι η παραμονή στην Ευρώπη και το ευρώ είναι επιτακτική, όχι μόνο για λόγους οικονομικούς, αλλά και εθνικούς, γεωπολιτικούς και λόγους εθνικής ασφαλείας.

«Αν βγαίναμε από το ευρώ θα ζούσαμε τη χειρότερη καταστροφή που θα ζούσε η πατρίδα μας σε καιρό ειρήνης σε περίπτωση Grexit, θα χάναμε μέσα σε λίγες εβδομάδες το μισό από το εισόδημά μας» προειδοποίησε.

«Εμείς αγωνιζόμαστε για να σταθούν όλοι στα πόδια τους, αυτοί θέλουν όλη την Ελλάδα στα συσσίτια μας πηγαίνουν αιώνες πίσω» δήλωσε σχολιάζοντας δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Λαπαβίτσα.

Ο κ. Σαμαράς έκανε λόγο για κοροϊδία από πλευράς του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς όπως υποστήριξε, ο λογαριασμός για τον ελληνικό λαό συνεχώς ανεβαίνει.

20150619 195547

20150619 192407

20150619 193914.