Στα Τρίκαλα ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr. Αντώνιος Αυγερινός (φωτό+βίντεο)

Τα γραφεία του παραρτήματος Τρικάλων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού,  επισκέφθηκε το απόγευμα της Τρίτης ο Πρόεδρος της Κεντρικής διοίκησης Dr. Αντώνιος Αυγερινός, συνοδευόμενος από την Αντιπρόεδρο κ. Μαρία Δημουλά και τον Γενικό Γραμματέα κ. Γεώργιο Σκούμα, ενόψει της εκδήλωσης «Celebrities 2019» που θα πραγματοποιηθεί από τον Κων/νο Καμέα και είναι αφιερωμένη στο Τμήμα Τρικάλων του Ε.Ε.Σ.

Θερμή υποδοχή τους επεφύλαξε η Πρόεδρος του παραρτήματος Τρικάλων κ. Βανέσσα Μηλιώνη και τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, όπως και δεκάδες μέλη και εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού.

Στον σύντομο χαιρετισμό της στην όμορφη και γεμάτη ζεστασιά και συγκίνηση εκδήλωση, η κ. Μηλιώνη, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τα μέλη της κεντρικής διοίκησης για την παρουσία τους στα Τρίκαλα, σημειώνοντας πως και σε επίπεδο Τρικάλων ο ΕΕΣ επιτελεί ένα μεγάλο φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο, χάρη στη συνδρομή των δεκάδων εθελοντών που υπάρχουν σε όλα τα τμήματα.

Σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν στους συγκεντρωμένους η Αντιπρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας του ΕΕΣ, καθώς και η πρώην Πρόεδρος του παραρτήματος Τρικάλων κ. Τζένη Λιάγκα.

Στη συνέχεια ο κ. Αυγερινός ανέλυσε τον στρατηγικό σχεδιασμό του Ε.Ε.Σ. για την πενταετία 2020-2025.