Στα Τρίκαλα ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς

Στα Τρίκαλα βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο γνωστός ανά το πανελλήνιο δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς. Ο λόγος επίσκεψης του Γιώργου Αυτιά στα Τρίκαλα, έγκειται στο γεγονός της συνεργασίας του με το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ και το Aegean College, που ξεκίνησαν να λειτουργούν στη γειτονική Λάρισα, στην οδό Ρούσβελτ 17 και Πατρόκλου, όπου ο γνωστός δημοσιογράφος θα διδάσκει δημοσιογραφία από την νέα σεζόν εκεί.

Γι’ αυτό το λόγο ήρθαν από κοινού σήμερα στα Τρίκαλα με τον Διευθυντή του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ κ. Νικόλαο Μακρυπλίδη, για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Σ’ αυτή τους την επίσκεψη, που κατέγραψε ο φακός του trikalaIN,  τους συνόδευσε η Τρικαλινή μεσίτρια Βίκυ Μπούγλα, μέσω του γραφείου της οποίας, ενοικιάστηκε το ε λόγω ακίνητο στη Λάρισα.

Κατά την εδώ παραμονή τους είχαν εγκάρδια συνάντηση στο Δημαρχείο Τρικάλων με τον Δήμαρχο της πόλης Δημήτρη Παπαστέργιου, ενώ λίγα λεπτά αργότερα περπάτησαν στον πεζόδρομο της Ασκληπιού, όπου ο κόσμος που αναγνώρισε τον Γιώργο Αυτιά, σταματούσε να του πει μια καλημέρα, να τον δει από κοντά  και να τον χαιρετήσει, κάτι που ο γνωστός δημοσιογράφος έδειξε να το απολαμβάνει, αφού ήταν ιδιαίτερα φιλικός και προσιτός με όλους!