Στα Τρίκαλα ο Ανδρουλάκης, έρχεται και η ώρα του Οικονόμου να «μιλήσει»

 

Χαράς ευαγγέλια για τον Γιώργο Οικονόμου και τους συν αυτώ, φέρνει ο ερχομός του Νίκου Ανδρουλάκη το Σάββατο στα Τρίκαλα.

Στο περιβάλλον Οικονόμου κοινή είναι η πεποίθηση πως ο κουμπάρος του και υποψήφιος Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ με την παρουσία του στη πόλη μας, με την στάση, τον πολιτικό του λόγο και τις ξεκάθαρες απόψεις που θα εκθέσει στο μουσείο Τσιτσάνη, θα «κερδίσει» τα αναποφάσιστα μέλη και φίλους του κινήματος, που δεν έχουν αποφασίσει ακόμα τι θα ψηφίσουν στην εκλογική αναμέτρηση της 5ης Δεκεμβρίου. Για τους άλλους βέβαια, τους ορκισμένους» Ανδρουλακικούς, δεν γίνεται καν λόγος…

«Η νίκη ξεκινάει από τα Τρίκαλα και θα είναι μεγάλη» πιστεύει ο Γιώργος Οικονόμου και αν πράγματι κάτι τέτοιο συμβεί στο τέλος και δούμε τον Ανδρουλάκη Πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, τότε είναι σχεδόν βέβαιο πως θα δούμε και τον γνωστό ψυχίατρο της πόλης να βγαίνει επιτέλους στο πολιτικό προσκήνιο με ενδεχόμενη υποψηφιότητα του στο τοπικό ψηφοδέλτιο, ύστερα από πολλά χρόνια πολιτικής σιωπής.

Όλα όμως εξαρτώνται από το αν….Αν αυτό το αν γίνει πραγματικότητα, τότε να είστε σίγουροι πως ο Γιώργος Οικονόμου θα «μιλήσει»!