Στα Τρίκαλα μέλη της Λέσχης αυτοκινούμενων τροχόσπιτων και η ιδιαίτερη σχέση τους με την πόλη (Φωτό-βίντεο)

Στα Τρίκαλα και συγκεκριμένα στο χώρο της παλιάς ζωαγοράς, βρίσκονται εδώ και λίγες μέρες, όπου γιόρτασαν τα Χριστούγεννα, μέλη της ελληνικής λέσχης αυτοκινούμενων τροχόσπιτων, σε χώρο που τους παραχωρεί κάθε χρόνο ο Δήμος Τρικκαίων, με την συνδρομή και του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων.

Τα μέλη της λέσχης είναι ταξιδευτές που με τα αυτοκινούμενα τροχόσπιτα τους επισκέπτονται κάθε μέρος της Ελλάδας για κάποιες μέρες, όμως σχεδόν κάθε χρόνο τέτοια εποχή βρίσκονται πάντα στα Τρίκαλα, επισκεπτόμενοι και άλλες τοποθεσίες στο νομό όπως τα Μετέωρα, η Ελάτη και το Περτούλι, η λίμνη Πλαστήρα κλπ.

Στο χώρο της ζωαγοράς υπάρχουν οι κατάλληλες υποδομές (κουζίνα, τουαλέτα, καθιστικό κλπ.), όπου οι Champers μπορούν να χρησιμοποιούν για την πιο ευχάριστη διαβίωση τους. Παράλληλα, κατά το διάστημα της παραμονή τους στα Τρίκαλα, όλοι φροντίζουν να τονώνουν την τοπική οικονομία, είτε τρώγοντας στις ταβέρνες της πόλης, είτε πίνοντας τον καφές τους στις καφετέριες. Είτε ψωνίζοντας από τα τοπικά εμπορικά καταστήματα.

Όπως τόνισαν αποκλειστικά στο trikalaIN.gr, ένα από τα βασικά τους αιτήματα είναι η δημιουργία ασφαλών στάσεων στο δρόμο για τα αυτοκινούμενα τροχόσπιτα τους, ώστε να μπορούν να σταθμεύουν με ασφάλεια όταν ταξιδεύουν μαζί.

Δείτε τι δήλωσε σχετικά στο φακό του trikalaIN.gr, ο υπεύθυνος των μελών της Λέσχης αυτοκινούμενων τροχόσπιτων κ. Βασίλης Σεργουνιώτης στο βίντεο που ακολουθεί: