«Στα τραγούδια λέμε ναι»: Αφιέρωμα στο Δημήτρη Μητροπάνο

Αυτό το Σάββατο 3 Απριλίου, η εκπομπή «Στα Τραγούδια Λέμε Ναι» ακολουθεί τα χνάρια του αξέχαστου Τρικαλινού ερμηνευτή Δημήτρη Μητροπάνου.

Ο ίδιος έλεγε ότι η προίκα του τραγουδιστή είναι τα τραγούδια του. Αυτή την ανεκτίμητη κληρονομιά, θα έχουν τη χαρά να μοιραστούνε όλοι οι τηλεθεατές, με τους υπέροχους καλλιτέχνες που βρέθηκαν στο πλατώ για το αφιέρωμα.

Η Πέγκυ Ζήνα, ο Δημήτρης Μπάσης, η Γιώτα Νέγκα, ο Μίλτος Πασχαλίδης και ο Κώστας Τριανταφυλλίδης, ερμηνεύουν αγαπημένα τραγούδια του Δημήτρη Μητροπάνου, από όλες τις καλλιτεχνικές περιόδους του και βέβαια μοιράζονται στιγμές από την προσωπική σχέση και συνεργασία τους με τον αξεπέραστο ερμηνευτή.

Συγκινητική στιγμή η παρουσία του Γιώργου Κατσαρού, από τους πρώτους που πίστεψαν στο ταλέντο του Δημήτρη Μητροπάνου, ο οποίος, με το σαξόφωνο του μας ταξίδεψε μέχρι τα Κύθηρα.

Μια όμορφη έκπληξη στην εκπομπή κάνει κι ο Λάκης Παπαδόπουλος, θυμίζοντάς μας τα υπέροχα ντουέτα από την ανατρεπτική συνεργασία τους.

Τις πολύτιμες αναμνήσεις τους καταθέτουν και οι στιχουργοί Κώστας Φασουλάς, Λίνα Δημοπούλου, Οδυσσέας Ιωάννου και η ραδιοφωνική παραγωγός Μαργαρίτα Μυτιληναίου, ενώ για το φίλο του Δημήτρη Μητροπάνο μιλάει ο συνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου.

Το αφιέρωμα εμπλουτίζουν αποσπάσματα από το αρχείο της οικογένειας του Δημήτρη Μητροπάνου και από το αρχείο της ΕΡΤ.

Στα Τραγούδια Λέμε ΝΑΙ!, Σάββατο 03 Απριλίου στις 22:00, στην ΕΡΤ1.