Στα μυστικά του ποδηλάτου μύησε τους μαθητές του 14ου Δημοτικού σχολείου ο Στέλιος Βάσκος

Το 14ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων στο Φλαμούλι, επισκέφθηκε σήμερα ο συμπολίτης πρωταθλητής ποδηλασίας  και ένας από τους μεγαλύτερους αθλητές ποδηλάτου όλων των εποχών Στέλιος Βάσκος, ύστερα από επιθυμία όλων να τον δούνε από κοντά και να τον τιμήσουν για την μεγάλη του προσφορά στον αθλητισμό.

Ο Στέλιος Βάσκος έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τον Διευθυντή του Σχολείου κ. Λεωνίδα Πλαστάρα, όλο το διδακτικό προσωπικό και τους μαθητές, στους οποίους μίλησε για την μεγάλη του αγάπη το ποδήλατο από τα νεανικά του χρόνια μέχρι σήμερα και για το πώς έφτασε, χάρη σ’ αυτή την μεγάλη του αγάπη, να γνωρίσει τόσες πολλές και σημαντικές διακρίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Οι μαθητές άκουσαν επίσης δια στόματος Βάσκου, για το πρόσφατο μεγάλο του εγχείρημα να κάνει τον γύρο της Ευρώπης με το ποδήλατο, πετυχαίνοντας ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ, όπως επίσης και τα μεγάλα οφέλη που προκύπτουν για τον ανθρώπινο οργανισμό από την χρήση του ποδηλάτου, ενώ δεν παρέλειψε να τους τονίσει την μεγάλη σημασία της υγιεινής διατροφής και της καθημερινής άσκησηςστην ζωή κάθε ανθρώπου.

Τον Στέλιο Βάσκο σ’ αυτή του την επίσκεψη συνόδευαν οι στενοί φίλοι και συνεργάτες του Βασίλης Καμπαγιάνης, Θύμιος Μαγκουρίτσας, Γρηγόρης Πράπας κ.α.