Στα ίδια μέρη θα ξαναβρεθούμε…

Πως πέρασαν 32 ολόκληρα χρόνια από την αποφοίτηση των παλιών συμμαθητών από το 4ο Λύκειο Τρικάλων…Το βράδυ της δεύτερης μέρας του Πάσχα 29 Απριλίου, όμως ήταν όλοι και πάλι μαζί, σιγοτραγουδώντας το τραγούδι «Στα ίδια μέρα θα ξαναβρεθούμε, τα χέρια θα περάσουμε στους ώμους…», μεταφερόμενοι έστω και  νοερά στις αίθουσες και στο προαύλιο του αγαπημένου τους σχολείου, που έζησαν μοναδικές στιγμές εκεί στα τελευταία μαθητικά τους χρόνια!

Αρκετοί από τους παλιούς συμμαθητές, όλοι απόφοιτοι του 4ου Λυκείου Τρικάλων του έτους 1987, έδωσαν δυναμικό παρώντο βράδυ της δεύτερης μέρας του Πάσχα 29 Απριλίου στην ταβέρνα «Μπαρμπανικόλας» στα μανάβικα», όπου γέλασαν, τραγούδησαν, γλέντησαν με την ψυχή τους και θυμήθηκαν τα παλιά και τις…σχολικές τους αταξίες!

Παρόντες και αρκετοί από τους καθηγητές τους, που τίμησαν την βραδιά με την παρουσία τους, ανεβάζοντας την χαρά, αλλά και την συγκίνηση που ήταν διάχυτη ακόμα ψηλότερα.

Ήταν η 3η συνάντηση που έγινε ανάμεσα τους και δόθηκε ξανά η υπόσχεση απ’ όλους τους συμμαθητές, να ξαναβρεθούν και πάλι όλοι μαζί και υγιείς πάνω απ’ όλα σε 5 χρόνια.