Στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων η Κατερίνα Παπακώστα

Την πόρτα των γραφείων του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων, πέρασε το απόγευμα της Δευτέρας η Βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Παπακώστα, όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Χρήστο Μπλουγούρα και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. για την επόμενη μέρα του ανοίγματος των καταστημάτων.

Όπως τόνισε στο trikalaIN.gr η Κατερίνα Παπακώστα «στόχος της κυβέρνησης είναι η στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που αποτελούν την ραχοκοκαλιά της τοπικής και εθνικής μας οικονομίας, μετά από τις βαριές συνέπειες της πανδημίας. Γι’ αυτό και εγώ βρίσκομαι σήμερα εδώ, κοντά στους επιχειρηματίες και όλους τους εργαζομένους, προκειμένου να βρούμε εκείνες τις λύσεις που θα τονώσουν και πάλι το επιχειρείν, που είναι ένας από τους σημαντικότερους τομείς της ελληνικής οικονομίας.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων Χρήστος Μπλουγούρας υπογράμμισε πως μετά το lockdown των 56 ημέρων, η επόμενη μέρα βρίσκει τις επιχειρήσεις πληγωμένες, αλλά ευτυχώς τις περισσότερες ανοιχτές.

Για μας είναι πολύ σημαντικό, που την πρώτη μέρα της επαναλειτουργίας των καταστημάτων μας, έχουμε εδώ την κ. Παπακώστα, προκειμένου να δώσουμε το στίγμα μας τι ακριβώς θέλει η μικρομεσαία επιχειρηματικότητα και τι μπορεί να δοθεί ως στήριξη από την κυβέρνηση. Εμείς τονίζουμε ότι οι επιχειρήσεις χρειάζονται χρήμα, ένεση ρευστότητας και χρόνο, για να μπορέσουμε να αποπληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας.