Στα γραφεία της ΝΟΔΕ οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της ΝΔ Γ. Αμυράς και Δ. Καιρίδης

Τα γραφεία της ΝΟΔΕ Τρικάλων επισκέφθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής, οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της ΝΔ Γιώργος Αμυράς και Δημήτρης Καιρίδης, στο πλαίσιο περιοδείας που πραγματοποιούν στο νομό Τρικάλων.

Στα γραφεία της ΝΟΔΕ τους δύο υποψήφιους Ευρωβουλευτές υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της κομματικής οργάνωσης Κώστας Τρέλλης και αρκετά ακόμη τοπικά στελέχη του κόμματος.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Καιρίδης υπογράμμισε πως η χώρα βρίσκεται μπροστά σ’ ένα κρίσιμο σταυροδρόμι, οι πολίτες έχουν να επιλέξουν ανάμεσα στην οπισθοδρόμηση και την αποσταθεροποίηση της χώρας ή να γυρίσουν σελίδα πετυχαίνοντας πολιτική και κυβερνητική αλλαγή. Άσκησε δριμεία κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντας πως εφαρμόζουν πολιτική Θάτσερ αλλά λατρεύουν και τον Μαδούρο, ήρθαν ως αντί-ελίτ και φεύγουν σκαφάτοι, ήρθαν ως πολέμιοι των fakenewsκαι φεύγουν ως οι μεγαλύτεροι ψεύτες, επιχειρώντας συνειδητά την παραπλάνηση της κοινής γνώμης και την υποτίμηση της νοημοσύνης του Ελληνικού λαού.

Ο Γιώργος Αμυράς τόνισε ότι στις 26 Μαΐου η ευρωκάλπη θα καρποφορήσει με δύο εύγευστους καρπούς. Πρώτον οι Έλληνες θα επιλέξουν την ευρωομάδα της ΝΔ για τις Βρυξέλλες, όπου εκεί παίρνονται οι 8 από τις 10 αποφάσεις που εφαρμόζονται στο Ελληνικό κράτος και δεύτερον θα ανοίξει για τα καλή η πόρτα εξόδου στον κ. Τσίπρα, ερχόμενη επιτέλους η πολιτική αλλαγή στην Ελλάδα.