Στ. Βαβύλης: Ευχής έργο η ενασχόληση νέων ανθρώπων με τα κοινά

Για την αυτοδιοίκηση, για τα νέα του καθήκοντα ως μέλος της Ν.Ε. Τρικάλων του ΚΙΝΑΛ, αλλά και τα μηνύματα που λαμβάνουν σχετικά με το ότι όλο και περισσότεροι νέοι εκφράζουν το ενδιαφέρον τους να ασχοληθούν με τα κοινά, μίλησε στον Δημήτρη Παδιό στον FM 100 Ράδιο Ζυγός, ο Δημοτικός Σύμβουλος Τρικκαίων με τον συνδυασμό «Μαζί για τα Τρίκαλα» Στέφανος Βαβύλης.

Ερωτηθείς για την «μομφή» αρκετών ανθρώπων ότι δεν υπάρχει αυτή την στιγμή αντιπολίτευση για τον Δήμαρχο Δημήτρη Παπαστεργίου στο Δήμο Τρικκαίων, ο Στέφανος Βαβύλης δήλωσε πως «Δικός μου σκοπός αλλά και όλου του συνδυασμού που εκπροσωπώ, δεν είναι η αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση, αλλά η άσκηση δίκαιης και εποικοδομητικής αντιπολίτευσης πάνω σε θέματα για την λειτουργία της πόλης που μας βρίσκουν αντίθετους. Γι’ αυτό και θα εκφράζουμε πάντα ελεύθερα την άποψη μας».

Για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023 ο Βαβύλης δεν έκρυψε ότι υπάρχει μια κινητικότητα στον χώρο της κεντροαριστεράς με συζητήσεις και ζυμώσεις, ώστε είτε με τον Κώστα Κρεμμύδα, είτε με κάποιον άλλο υποψήφιο σε περίπτωση που ο Κρεμμύδας δεν θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος, να διεκδικήσει με αξιώσεις τον Δήμο Τρικκαίων.

Ειδική αναφορά στα νέα του καθήκοντα ως υπεύθυνος δικτύου νεολαίας, τόσο στην ΝΕ Τρικάλων του ΚΙΝΑΛ, όσο και σε κεντρικό επίπεδο, έκανε ο Στέφανος Βαβύλης τονίζοντας πως λόγω της θέσης αυτής και λόγω των επαφών που διατηρεί, βλέπει ολοένα και περισσότερους νέους ανθρώπους να εκφράζουν το ενδιαφέρον τους για να ασχοληθούν με τα κοινά, γεγονός που το θεωρεί ευχής έργο να πραγματοποιηθεί.