Στ. Νταούλας: Ο ΣΥΡΙΖΑ ανασυγκροτείται-Γρήγορα θα κληθεί να αναλάβει τις τύχες της χώρας

Μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις αλλά και το εσωτερικό του κόμματος του, παραχώρησε το πρωί του Σαββάτου στον Δημήτρη Παδιό στον FM 100 Ράδιο Ζυγός, ο Γραμματέας της ΝΕ Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Νταούλας.

Ο κ. Νταούλας αναφέρθηκε στο λόγο που οδήγησε στην αναβολή των προγραμματισμένων για σήμερα Κυριακή εσωκομματικών εκλογών για την εκλογή νέας 25μελούς Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος στα Τρίκαλα, που δεν είναι άλλος από την επέλαση της κακοκαιρίας, που θα λειτουργούσε αποτρεπτικά και για την ομαλή διεξαγωγή της ψηφοφορίας, αλλά και την συμμετοχή των μελών του κόμματος. Πάντως η νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί σύντομα.

Όπως τόνισε ο κ. Νταούλας με τις εγγραφές μελών που ξεκίνησε ο ΣΥΡΙΖΑ τον τελευταίο χρόνο, διπλασιάστηκαν τα μέλη του κόμματος στα Τρίκαλα και μάλιστα υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από άτομα νέας ηλικίας να ασχοληθούν σε κομματικά όργανα, συνθέτοντας με τα παλαιότερα στελέχη δυναμική, γνώσεις και εμπειρία για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ ερωτηθείς, χαρακτήρισε την πρόσφατη επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στα Τρίκαλα καθαρά προεκλογική, αφού δεν είπε ούτε δεσμεύτηκε για κάτι το καινούργιο. Ο Ε-65 άλλωστε είναι ένα έργο που είχε δρομολογήσει ως κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ. Αντίθετα ο Πρωθυπουργός προκάλεσε το κοινό αίσθημα, έχοντας μια κουστωδία πολλών ανθρώπων εν μέσω πανδημίας να τον ακολουθεί, την ίδια ώρα που ο ίδιος κουνάει το δάχτυλο στους πολίτες για την τήρηση των μέτρων.

Την σίγουρη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών εντός της χρονιάς προέβλεψε ο κ. Νταούλας, τονίζοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πάντα σε εκλογική ετοιμότητα και όταν έρθει η κατάλληλη ώρα θα καταθέσει ένα αξιόμαχο ψηφοδέλτιο νίκης και στα Τρίκαλα, που θα είναι ανανεωμένο σε μεγάλο βαθμό και θα απαρτίζεται από στελέχη με προσφορά στην πολιτική σκηνή και την κοινωνία. Ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την εκλογική του ήττα, έκανε την ενδοσκόπηση του, παραδέχθηκε τα λάθη και τις παραλείψεις που έκανε ως κυβέρνηση και τώρα είναι η ώρα της πολιτικής του ανασυγκρότησης, που θα φέρει την στήριξη στην δοκιμαζόμενη κοινωνία, οδηγώντας σε κοινωνική δικαιοσύνη. Ο ΣΥΡΙΖΑ γρήγορα και πάλι θα κληθεί να αναλάβει τις τύχες της χώρας, αφού οι πολίτες κατάλαβαν πλέον πως αποτελεί την πλέον αξιόπιστη πολιτική δύναμη που μάχεται για τα συμφέροντα των πολλών, κατέληξε κλείνοντας ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ.