Στ. Νταούλας: Μέχρι τέλος του χρόνου θα ανακοινωθεί το ψηφοδέλτιο- Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν στέκεται αρνητικά σε καμιά υποψηφιότητα

Συνέντευξη στον Δημήτρη Παδιό και στην εκπομπή του ΡΑΔΙΟ ΖΥΓΟΣτάθμιση στον FM 100 Ράδιο Ζυγός, παραχώρησε το πρωί του Σαββάτου ο Γραμματέας της ΝΕ Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σταύρος Νταούλας, με αφορμή την πολιτική εκδήλωση που διοργανώνει το κόμμα την Κυριακή στη Καλαμπάκα, με ομιλητές τον Σταύρο Αραχωβίτη, πρώην Υπουργό και Τομεάρχη Αγροτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και την Ολυμπία Τελιγιορίδου, πρώην Υφυπουργό και υπεύθυνη Αγροτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Αναφορικά με τις διαφωνίες που προέκυψαν στο κόμμα σε τοπικό επίπεδο, πάνω σε θέματα κοινής και συλλογικής στρατηγικής και όχι κατά μόνας περιοδείες υποψηφίων στην προεκλογική περίοδο, ο κ. Νταούλας τόνισε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα ζωντανό κόμμα κι όπως σε κάθε ζωντανό οργανισμό υπάρχουν και άλλες απόψεις, οφείλουμε να τις ακούμε όλες και να αποφασίζουμε. Σαφώς και κάθε υποψήφιος έχει δικαίωμα να κινηθεί όπως θέλει προεκλογικά, θα πρέπει όμως ως τοπική οργάνωση κι εγώ προσωπικά ως Γραμματέας, έχοντας και έναν άχαρο ρόλο, να διαφυλάξουμε την συλλογική παρουσία του κόμματος στα Τρίκαλα».
Για την τελική συγκρότηση και ανακοίνωση του ψηφοδελτίου ο κ. Νταούλας δήλωσε: «Δεν υπάρχει ακόμα κάποια ενημέρωση για τον ακριβή χρόνο ανακοίνωσης των ψηφοδελτίων. Εκτιμώ ότι αυτό θα γίνει μέχρι το τέλος του χρόνου, ώστε ο κάθε υποψήφιος να προετοιμαστεί για τον προεκλογικό του αγώνα», ενώ όσον αφορά αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα προτείνει ή θα στηρίξει κάποιον για τον Δήμο Τρικκαίων πρόσθεσε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα δώσει χρίσμα σε κανένα υποψήφιο για την αυτοδιοίκηση, θα στηρίξει όμως εκείνους τους υποψηφίους που εκφράζουν μια άλλη άποψη, από αυτή που εκφράζουν οι υποψήφιοι της ΝΔ. Καθιστώ λοιπόν σαφές πως δεν θα στηρίξουμε τον κ. Παπαστεργίου στα Τρίκαλα, τον κ. Αβραμόπουλο στη Καλαμπάκα, τον κ. Μαράβα στη Πύλη και τον κ. Μπαγιώτη στη Φαρκαδόνα. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα στηρίξει υποψηφιότητες που έχουν χαρακτηριστικά νίκης, δεν ξέρω αν μέσα σ΄αυτές μπορεί να συμπεριληφθεί ο κ. Παρθένης. Σε κάθε περίπτωση ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα σταθεί αρνητικά απέναντι σε καμιά πρωτοβουλία και θα αποφασίσει τον κατάλληλο χρόνο».