Στη συνάντηση της πανελλαδικής επιτροπής μπλόκων με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου, θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι του μπλόκου Ε-65 του Λόγγου, μεταφέροντας στο Μέγαρο Μαξίμου τα αιτήματα των αγροτών και κτηνοτρόφων της περιοχής.
Το μπλόκο του Ε-65 στο Λόγγο Τρικάλων θα εκπροσωπηθεί από τον αγροτοσυνδικαλιστή Παύλο Σπυρόπουλο και τον Πρόεδρο του συλλόγου κτηνοτρόφων Τρικάλων Γιάννη Κούτη, οι οποίοι περιλαμβάνονται στους 31 εκπροσώπους που ανακοίνωσε η πανελλαδική επιτροπή των μπλόκων.
Οι δύο εκπρόσωποι του Τρικαλινού μπλόκου, όπως και όλοι οι συνάδελφοι τους, κατεβαίνουν στην Αθήνα αποφασισμένοι να συζητήσουν με τον Πρωθυπουργό και νσ πετύχουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για τον κλάδο τους.
