Σπήλιος Τσιγάρας: Το πρώτο βήμα έγινε, θα ακολουθήσαν πολλά επόμενα…

Αισιόδοξος όσο ποτέ άλλοτε για ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, εμφανίζεται ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πρώτα οι πολίτες» και υποψήφιος Δήμαρχος Τρικκαίων Σπήλιος Τσιγάρας.

Σε αποκλειστικές δηλώσεις του στο trikalaIN.gr επισημαίνει: «Το πρώτο βήμα έγινε με την κατάθεση του συνδυασμού μας που αποτελείται από 110 αξιόλογους υποψηφίους. Θα ακολουθήσουν και πολλά ακόμα, στα οποία θα αποδημήσουμε με επιχειρήματα την ανικανότητα και ανεπάρκεια της δημοτικής αρχής να διαχειριστεί ακόμα και τα πιο απλά πράγματα της καθημερινότητας (δρόμοι, πεζοδρόμια και πλατείες σε άθλια κατάσταση, χόρτα σε πολλά σημεία του δήμου που θυμίζουν την ζούγκλα του Αμαζονίου κλπ.). Για εμάς την πρώτη προτεραιότητα έχουν οι πολίτες και γι΄αυτούς θα παλέψουμε, μέσα από την θέση που θα μας δώσουν στο νέο δημοτικό συμβούλιο. Στόχος μας είναι να περάσουμε στον δεύτερο γύρο και αν αυτό συμβεί, όλα μπορούν να γίνουν».

Στο φωτογραφικό στιγμιότυπο, ο Σπήλιος Τσιγάρας με τον υποψήφιο Σύμβουλο του συνδυασμού του Ηλία Πατάκα, στο κατάστημα «Διατροφή» που διατηρεί ο δεύτερος επί της οδού Τσιτσάνη.