Σπανός: Αν κατέβαινε για Δήμαρχος ο Μιχαλάκης δεν θα με πείραζε να πάω μαζί του

Για όλους και για όλα μίλησε το πρωί της Τρίτης στην πρωινή εκπομπή του FM 100 Ράδιο Ζυγός, ο Δημοτικός Σύμβουλος της αντιπολίτευσης στο Δήμο Τρικκαίων Θεόδωρος Σπανός.

Για τον Κώστα Κρεμμύδα, ο οποίος την Κυριακή έχει συγκαλέσει την ολομέλεια του συνδυασμού του, είπε πως αν ηγηθεί και πάλι του χώρου της κεντροαριστεράς στις επόμενες εκλογές, δεν θα μπορέσει να «χτυπήσει» και πάλι τον Παπαστεργίου, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως αν ίσως κατέβαινε υποψήφιος Δήμαρχος ο γιατρός Δημήτρης Οικονόμου, τότε τα υπήρχαν μεγάλες πιθανότητες να κερδίσει τον Παπαστεργίου.

Ο κ. Σπανός είπε επίσης πως αν κατέβαινε για Δήμαρχος στα Τρίκαλα ο Χρήστος Μιχαλάκης,  δεν θα είχε πρόβλημα να συμπορευτεί μαζί του παρά τις όποιες ιδεολογικοπολιτικές τους διαφορές, ενώ δεν έκρυψε ότι ο νυν Δήμαρχος Δημήτρης Παπαστεργίου του είχε κάνει πρόταση κα κατέλθει υποψήφιος μαζί του στις προηγούμενες εκλογές.

«Δεν με ενδιαφέρει η περιφέρεια. Εμένα με ενδιαφέρει ο δήμος γιατί θέλω να προσφέρω στη πόλη μου. Αν δω ότι δεν υπάρχουν εκείνες οι προϋποθέσεις για να το κάνω, τότε δεν έχω κανένα πρόβλημα να πάω σπίτι μου», συμπλήρωσε κλείνοντας ο Θεόδωρος Σπανός.