Σπανακόπιτα βουνίσια: Συνταγή Τρικάλων απ’ τον Αντώνης Κούκεν!

Φτιάξτε οπωσδήποτε αυτή την συνταγή για σπανακόπιτα που μας έρχεται κατευθείαν από τα Βουνά! Όποιος την έχει δοκιμάσει είπε πως είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ!!! Μάλιστα όταν έχεις τον μακρυμάλλη (!) τσολιά μας Αντώνης Κούκεν να σου την δείξει κατευθείαν από τα Περτουλιώτικα λιβάδια των Τρικάλων τι άλλο θες;

Τα υλικά; Πάρτα κι αυτά:

Φύλλο κρούστας για πίτες (μην κάνετε λάθος και πάρετε για γλυκά θέλουμε να γράφει για πίτες το κουτί) 450 γρ. / Τυρί φέτα (βαρελίσια) 300 έως 500 γρ. / 200 γρ. τριμμένη γραβιέρα Αμφιλοχίας (ή της αρεσκείας σας) / 6 φρέσκα κρεμμυδάκια / 4 κομμάτια λιαστής ντομάτας / 2 κουταλιές της σούπας άνηθο / 1 κουταλιά της σούπας μαϊντανό / 1 κουταλιά της σούπας μπούκοβο (γλυκό ή πικάντικο) / 4 αποξηραμένα βερίκοκα / 1 κιλό (1000 γρ.) Σπανάκι (Φρέσκο ή κατεψυγμένο) / Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο για άλειμμα στα φύλλα και ταψί. Επίσης 1 κουταλιά της σούπας τραχανά (γλυκό ή ξινό) ή 1 κουταλιά της σούπας ψιλό σιμιγδάλι για πασπάλισμα.

Δείτε την συνταγή στο κανάλι antonis cooken στο youtube και καλή επιτυχία!!!