Σούλα Μερεντίτη: Να βρεθεί άνθρωπος με όραμα και όρεξη για δουλειά για τον δήμο Τρικκαίων

Συνέντευξη εφ’όλης της ύλης παραχώρησε το πρωί της Τετάρτης στον FM 100 Ράδιο Ζυγός, η πρώην Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Τρικάλων Σούλα Μερεντίτη, η οποία εξαπέλυσε δριμείς χαρακτηρισμούς για τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα  και την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι οι οικονομικές απολαβές, γι’ αυτό θα προσπαθήσουν να κρατηθούν στην καρέκλα της εξουσίας μέχρι τέλους.

Αναφερόμενη στις εξελίξεις στο θέμα της εξεύρεσης υποψηφίου από την κεντροαριστερά για τον δήμο Τρικκαίων, υπογράμμισε πως δεν είναι σωστό να υπάρχουν από την επιτροπή κρούσεις σε όποιον βρίσκουν μπροστά τους, αλλά θα πρέπει να βρεθεί ο κατάλληλος υποψήφιος, που θα πρέπει να έχει όραμα και όρεξη για δουλειά, για να διεκδικήσει με αξιώσεις τον δήμο Τρικκαίων, από έναν Δήμαρχο που δεν έκανε και τίποτα αξιόλογο τα 5  αυτά χρόνια της θητείας του.

«Ο μεγάλος μου καημός είναι να δω και πάλι το κίνημα αλλαγής να ανακάμπτει και να διεκδικήσει αυτό που του αναλογεί, γιατί το ΠΑΣΟΚ ήταν το κόμμα που αναμόρφωσε την Ελλάδα, βάζοντας την στο δρόμο της ανάπτυξης στη νεότερη εποχή», κατέληξε η Σούλα Μερεντίτη.