ΣΟΒΑΡΟ ΣΟΚ έπαθαν Τρικαλινοί στη Πλάκα Λιτοχώρου!!!

Πήρε ο Τρικαλινός πατέρας το αμάξι από το συνεργείο που το είχε πάει για σέρβις γιατί είχε να κάνει μεγάλη διαδρομή μπροστά του! Το έπλυνε να μοιάζει σαν καινούργιο, βίδωσε και πάνω στην οροφή την σχάρα και φόρτωσε όλα εκείνα τα απαραίτητα πράγματα που θα χρειαζόντουσαν.

Μετά από 2 χρόνια σχεδόν μάζεψε κάποιες οικονομίες μέσα από πολλές στερήσεις, έκοψε μέχρι και τον καφέ που παράγγελνε στη δουλειά του για να καταφέρει να πάει αυτές τις ολιγοήμερες διακοπές με την γυναίκα του και τα 4 τους παιδιά! Να χαρούν μωρέ λίγο και να αισθανθούν ξανά την αλμύρα της ευεργετικής Θάλασσας. Μάλιστα ο παππούς έλεγε ότι για να μην σε πονάνε τα αρθριτικά τον χειμώνα πρέπει να κάνεις 15 μπάνια στη θάλασσα!!! Ο προορισμός ήταν όπως κάθε χρόνο στη Πλάκα Λιτοχώρου.

Σε μια όμορφη παραλία που συνδυάζει βράχια και βότσαλα, χρυσή άμμο και κρυστάλλινα νερά. Βρίσκεται κοντά στον Όλυμπο στα παράλια του Δήμου Πιερίας! Σαν έφτασαν εκεί, τακτοποιήθηκαν στο κατάλυμα και δεν έχασαν χρόνο, βουρ βγήκαν τρέχοντας στην παραλία! Όμως εκεί υπέστησαν ένα μεγάλο και ΣΟΒΑΡΟ ΣΟΚ και δεν ήξεραν πως να το αντιμετωπίσουν…

Δείτε το “συγκλονιστικό” βίντεο στο κανάλι antonis cooken στο youtube για να μάθετε τι και πως συνέβη!!!