Σοβαρά τραυματισμένος 29χρονος Τρικαλινός αστυνομικός μετά από τροχαίο

Μάχη για να κρατηθεί στην ζωή δίνει ένας 29χρονος ειδικός φρουρός με καταγωγή από την Πύλη Τρικάλων, που τραυματίστηκε σοβαρά τα ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα στο Περιστέρι. Ο 29χρονος που υπηρετεί στην ομάδα ΔΡΑΣΗ τραυματίστηκε σοβαρά όταν έπεσε πάνω του όχημα που παραβίασε ερυθρό σηματοδότη.

Ο νεαρός αστυνομικός Α. Μ. από τα Τρίκαλα, μαζί με δυο φίλους του επέστρεφε στο σπίτι του στην Αθήνα, όταν στην συμβολή των οδών Θηβών και Παναγή Τσαλδάρη στο Περιστέρι άλλο όχημα που παραβίασε κόκκινο σηματοδότη καρφώθηκε πάνω του. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το όχημα του άτυχου ειδικού φρουρού αναποδογύρισε στο οδόστρωμα, εγκλωβίζοντάς τον σοβαρά τραυματισμένο. Οι δυο συνεπιβάτες βγήκαν ελαφρά τραυματισμένοι από το όχημα, όχι όμως και ο 29χρονος, για τον απεγκλωβισμό του οποίου χρειάστηκε η συνδρομή 10ανδρών της πυροσβεστικής.

Ο οδηγός του άλλου οχήματος νοσηλεύεται και αυτός τραυματισμένος, ενώ απαρηγόρητοι είναι οι γονείς του νεαρού ειδικού φρουρού που ανήμερα του Πάσχα ενημερώθηκαν για το σοβαρό τροχαίο του παιδιού τους.